Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2430.43
BIST 100
9806.89
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Eylül 2022

​Memleket Kaygısı...




Değerli okurlarım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Benimle misiniz" çıkışı, kulislerde adaylık açıklaması olarak yorumlandı.


Eeee, karşımızdaki siyasetçi Kemal Kılıçdaroğlu... Ondan, Kamuoyunun karşısına mertçe çıkıp, "Ben Cumhurbaşkanı adayıyım" demesini bekleyemezsiniz...


Eğer böyle bekleyenler varsa, onları buradan uyarmış olayım... Hayatlarının en büyük yanılgısını yaşıyorlar.


Allah aşkına söyleyin, bu kişi, Baykal'a yapılan kaset darbesi yüzünden, genel başkan olmuş biri değil midir?


Aslında, şimdi üzerinde duracağımız konu bu değil... Bugün kalem oynatacağımız konu: Kılıçdaroğlu'nun çıkışının ardından, İYİ Partililerce yapılan imalı paylaşımlardır.


Fark ettiniz mi? Bu paylaşımlar, ne kadar da Eski Türkiye'nin alışkanlıklarına benziyor. O devir de, koalisyon ortakları da, birbirlerine çelme takmanın çabası içinde olurlardı. Bu yüzden de, güzel ülkem geriledikçe geriledi.


Şimdi biraz düşünelim... Her fırsatta, birbirlerine çelme takma gayretinde olanların yönettiği ülkede, hangi radikal kararlar alınabilir? Hangi soruna çözüm getirilebilir?


Kaç aydır, bir Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayamayanlar, Mega Projelere imza atabilirler mi? Malum o işler, toplanıp toplanıp dağılmayla olmuyor.


Hepsinden önemlisi... Bunlar, PKK, fetö gibi terör örgütleriyle, adam akıllı bir mücadele yürütebilirler mi? Hele hele işin içinde, HDP ve fetönün desteği varken, böyle bir mücadele gerçekleşir mi?


Ben bu durum, Memleket Kaygısı taşıyanların gözlerinden kaçmıyordur derim. Çünkü, tüm olaylar gözleri önünde cereyan ediyor.


Zaten 2023 seçimlerinin sonucunu belirleyecek olanlar, Memleket Kaygısı taşıyanlardır.