Dolar (USD)
32.48
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2435.46
BIST 100
9716.95
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Nisan 2022

Muhalefetin adayından daha önemli ne olabilir?

Muhalefetin çıkaracağı adayı merak edip bu konuda kafa yormayı deneyebilirdim ancak AK Partiyi destekleyen birçok yazar, gazeteci zaten bunu yapıyor.

Ya da Ahmet Hakan Coşkun gibi insanları rahatlıkla kategorize ettikten sonra, “sonuna kadar Zelenskiciyim” diyerek küresel ölçekli meselelerin içinden güya orta yolcu, dengeci bir yazar olarak yoluma devam etmeyi de tercih edebilirdim.

Açıkçası fırından yeni çıkmış taze ekmek gibi günübirlik tüketilen, dedikodu kıvamında yazılar döşeyip davaya hizmet ediyorum rahatlığında pozlar veren bir yazar olmak istemiyorum.

Kaldı ki insanın inanmadığı, doğruluğundan kuşku duyduğu bir şeyi savunması kadar daha aşağılayıcı ne olabilir?

Yaşadığım hayatı ve ülkemi bana zehir etmeye ant içmiş küreselci yapının varlığını ve hayatım üzerinde yaptıkları planları görmezden gelemiyorum.

Ülkemde ve tüm dünyada çok ciddi bir ekonomik kriz yaşanıyor.

Bazıları bunun kısıtlamaların neden olduğu tedarik zinciri kesintilerinden kaynaklandığını söylüyor. Ancak kimse kısıtlamaları planlayanların bunu neden önceden düşünmediğini sorgulamıyor.

Ve kimse adım adım gelmekte olan Yeni Dünya Düzeni’nin bizi nereye savuracağını konuşmuyor. Ana akım medyanın amacı malum, halkı yanlış yönlendirmek ve dikkatlerini dağıtmaktır.

İnsanları korkuttukları ve itaat eğitiminden geçirdikleri geçen iki yılda korkunç bir servet transferi gerçekleşti ve orta sınıf yok edildi.

Ekranlarda Putin’in Stalin’den mi yoksa Çar’dan mı daha çok etkilendiği türünden magazin programları düzenliyorlar.

Nedense, Rusya'ya karşı önceden planlanmış yaptırımların enerji piyasalarında kaosa, fiyatların yükselmesine ve kamuoyunda paniğe yol açmasına neden olduğunu ve bu yaptırımların bizzat enerji akışını bozmak için yapıldığını konuşmuyorlar.

Sözüm ona Ukrayna'daki savaş, Rusya'ya ve dünyanın diğer bölgelerine uygulanan para birimi yaptırımları, finans piyasalarında kargaşayı teşvik etmek için bir bahane olarak kullanılıyor.

Bu kaos, dünya çapında para piyasalarını alt üst etmekiçin kasıtlı olarak planlandı. Bu sayede küreselciler planları gerçekleştirebilecek ve merkez bankaları tarafından kontrol edilen bir para sistemine geçiş tüm hızıyla devam edecektir.

Anlayacağınız parayı, enerjiyi ve gıdayı kontrol edenler dünyaya hükmetmek istiyor. Hedeflenen oyun budur ve hiçbir şey rastgele değildir.

Son yüz yıldır hepimize karşı bir savaş başlattılar ve bu savaşın yalan, aldatma, propaganda, psikolojik manipülasyon ve hile ile körüklendiğini biliyoruz.Bu yüzdendir ki ne kadar çok insanı böler, ayrıştırır ve dikkatlerini dağıtırlarsa hedeflerine o kadar çabuk ulaşacaklardır.

İnsanların Yeni Dünya Düzeni’ningerçekte ne olduğunu bilmesini istemiyorlar.Dikkati dağılmış ve savaştan, virüsten korkan bir halkı manipüle etmenin kolay olduğunu düşünüyorlar.

Öyle ki dijital kimlik, zorunlu aşılar ve merkez bankası dijital para birimleri gibi daha birçok konuda insanlığın altı oyuluyor. Her şey Covid ve Ukrayna tiyatrolarından önce tezgâhlandı.

Birkaç hafta önce bir yatırım konferansı sırasında, BlackRock CEO'su Larry Fink, "Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaşı, küreselleşmeyi yeni bir aşamaya taşıyacak ve yeni bir dünya düzenini beraberinde getirecek” dedi.

ABD'li yatırımcı WarrenBuffet de;“...bu zengin ve fakir arasındaki bir savaş ve savaşı yürüten benim sınıfım yani zengin sınıftır ve biz onu kazanacağız” diyordu.

Demem o ki, ülkemin kıymetli insanları küresel ekonomik buhranın tam ortasında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Ve gerçekten de bu durumdan çok etkileniyorlar. Muhalefete kalsa gezegenimizi kurtaracak tek formül parlamenter sistem!

AK Partililer de muhalefetin çıkaracağı aday konusunda harcadıkları enerjiyi küresel ölçekte tezgâhlanan ekonomik yıkım projesine harcasalar eminim daha faydalı bir iş yapmış olacaklar.