Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.96
Gram Altın
2323.92
BIST 100
9110.12
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Mart 2023

Sattı sattı satıldı

Millet ittifakının seçime iki ay kala ancak bulduğu zorlama formüle, vatandaşımız hem itibar etmez hem dekaynağını bildiği için reyde vermez.

Görünürde altı başlı bu ucube formülün gizli başları seçim süreci içerisinde milletimizin sağduyusu sayesinde gizli başlar açık hale gelecektir.

Milletten gizli başları saklayacaklarına inanarak çıkılan bu garip yolda meydana gelecek ciddi yol kazalarına şimdiden hazır olalım.

Milletimiz malum gizli başları çok iyi bildiği için 14 Mayısıiple çekmeye başladı bile.

Hacı bacı ablanın fıtratında satış yapma fiilinin varlığı bilinen bir gerçekti, ancak son gelişmelerden anlaşılıyor ki, abla bu sefer satılmış yani ablayı birileri satmış.

Ablamızı kim neden sattı ve satılmasına abla nasıl müsaade etti bu durum şimdilik meçhul.

Ancak ablamızın beden dili aslında her şeyi ayan beyan ortaya koymuş.

Saadet Partisi genel merkezi önünde toplanarak hep bir ağızdan Türkiye laiktir, laik kalacak höykürmesini yapanlar karşısında ayakta bekleyen ablanın, benden diline bakıldığında net olarak görülen fotoğraftan bu gerçekliği anlamak mümkün yeter ki dikkatlice bakılsın.

Yıpranır korkusu ileHasan Ali türküsüne dönen aday açıklama seremonisi sona erip çıka çıka sadece yıpranmış değil aynı zamanda kendi tabanında bile kabul görmeyen zat ortaya çıkınca, dağın doğurduğu koca fareye nasıl davranacaklarını bilemeyen büyük bir kesim sükûtu hayal içinde.

Sessiz bekleyişi bozan saadetli kardeşlerimizin mücahit Kılıçdaroğluhöykürmesi olmasa daha bir süre malum güruh, gaz sancılarından kurtulmak için ortalığa kesif kokular yayılacaktı ki, kardeşlerimiz imdada yetiştiler.

Mücahit Kılıçdaroğu.

Bu nasıl bir savrulma Allah aşkına anlayan beni ikna etsin özrümü dileyeyim.

Ortalık yıpranmamış başkan yardımcısı adaylarla da dolu.

İBB başkanımı yıpranmamış?

Davutoğlu mu yıpranmamış?

Babacan mı yıpranmamış?

Maşallah hepsi de sütten çıkan ak kaşık.

*****

Yavuz hırsız

İstanbul Belediye Başkanı oyunda oynaşta,vatandaş yaşanan yıkıcı depremlerin batıya doğru fayları kıra kıra geldiğini görünce doğal olarak başkanından rahatlatıcı icraatlar bekliyor.

Başkan ise klavye başında mesai yapan elemanlarına daha önceki depremlerde duyurduklarının aynısını tekrarlayarak depreme karşı kâğıt üzerinde hazırlıklara, son sürat devam ediyor diyerek İstanbulluların gönlünü ferahlatıyor.

Hatta malum basının karşısına çıkarak,cekcaklı cümlelerle yavuz hırsız misali hükümet edenlere topu atarak icraatlarına devam ediyor.

Nasıl olsa trol ordusu tam tekmil görevde ve yalan pazarına mal yetiştirmek için gece gündüz çalışıyor.

Dört yılda bir tanecik olsun yaklaşan deprem için icraatının bulunmamasına rağmen KİPTAŞ’ın yaptığı ticari üç beş konutun resimlerini paylaşarak gece gündüz İstanbul’u depreme hazır hale getiriyor.

Bu arada kentsel dönüşüm için projeler üreten hükumetin icraatlarını durdurmak için mahkemelere müracaat ederek vatandaşı devlete karşı kışkırtıp, binlerce dava dosyaları ile Hatay’da olduğu gibi vatandaşı göz göre göre ölüme sürüklüyor.

Görene bir sözüm yok ama kör ve sağırlar; hiç olmazsa at gözlüklerinizi çıkartın dönen dolapları bir temaşa ederseniz, demek istediğimi tamı tamına anlarsınız ama nerde o akılve feraset.

Geliyorum diyen depreme rağmen mahkemelerin önünü işgal ederek bu aymazlığa çanak tutan bağnaz ve sahtekârlar bu dünyada hesap vermeseler de, öbür dünyada muhakkak yaptıklarının bedelini ödeyecekler.

*****

Tehditler başladı bile

Henüz daha seçim sathı mailine girilmemesine rağmen seçimi kazanmışlar gibi meydanlara inerek aziz milletimizin sinir uçları ile oynamaya başladılar bile.

Sosyal medyada bozgunculuk yapan sanatçı bozuntuları ve cami duvarına bevleden insanımsı yaratıklar, dırdırları ile milletin huzurunu daha şimdiden kaçırıyorlar..

Bu güruh bu cesareti kimden alıyorsa alsın ancak erken öten horozların kesildiği gerçekliğini hiç mi hiç unutmasınlar.

Kim oluyorsunuz neyinize güveniyorsunuz, bu kadar savruk gayrı insani yaratıklar haline geliyorsunuz.

Kadıköy’de zil zurna sarhoş bir gurup dinimize diyanetimize küfrediyor.

Saadet partisi önünde mübarek gecedetoplanan kini aklını almış bir grup ise eski Türkiye söylemleri ile gericiliklerinden taviz vermeyeceklerini deklare ediyor.

Sözüm ona bazı sanatçı bozuntuları ise vatandaşa korku salacaklarını zannederek tehditler savuruyor.

Zavallısınız.

Alçaksınız.

Kininizde boğulacaksınız.

Millet aslında kim olduğunu biliyor ancak sabır silahı ile kuşandı.

Sabrediyor.

Saberazafera.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan