Dolar (USD)
32.49
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2429.02
BIST 100
9786.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Ağustos 2021

Savaşta da böyle mi yapacaksınız?

Bu satırlar kaleme alınırken, ülkemizin belli noktalarında, Orman yangınlarıyla amansız bir mücadele yürütülüyordu.

Kıymetli okurlarım, yangınlar başlar başlamaz, devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla, afet bölgelerinde müdahaleye başladı. Yanan yerlerdeki alevleri durdurabilmek için, bütün imkanlar seferber edildi.

Konunun burasında, yangın bölgelerinde, vücutlarıyla alevlere siper olmaya çalışan binlerce insanımızın olduğunu belirtmek istiyorum. Onlar yangını durdurabilmek için kendi canlarını hiçe sayıyorlar...

Efendim, devlet ve vatandaşın çabası ortadayken, memleketteki bazı art niyetliler, yine kendilerine yakışanı yaptılar. Bunlar, afet bölgelerindeki gayretleri görmezden gelerek, yapılanları itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

İşin en acı yanı ise, Türkiye Cumhuriyeti Devletini güçsüz göstermeye çalışmalarıdır. Bunun için, sosyal medya platformları üzerinden kampanyalar düzenlemeleridir.

Gözünüzü bu kadar mı duman bürüdü? Allah aşkına söyleyin, Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşımak, size ne kazandıracak?

Bana, “Muhalefettir bu; elbette eleştirecek” diyebilirsiniz. Haklısınız... Zaten bende, eleştiri yapılmasın demiyorum.

Diyorum ki yapılan eleştiriler, yalan ve Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşıyan cinsten olmasın...

Allah Korusun, ülkemiz bir savaşa girse, bunlar yine böyle mi yapacaklar?

Her hediye Ağaç olsun...

Kıymetli okurlar, bundan sonra, birine bir hediye vereceksek, onu Ağaç olarak takdim edelim... Örneğin, sevdiklerimizin doğum günü hediyeleri, adlarına dikilmiş Ağaçlardan oluşsun...

Eğer, Ağaç hediye etmeyi bir gelenek haline getirebilirsek, şu anda yanan Ormanları misliyle geri getirebiliriz.

Yazının sonuna doğru, afet bölgelerinde, hayatlarını ortaya koyarak, yangınları durdurmaya çalışan herkese şükranlarımı sunuyorum. Yangınlarla mücadele sırasında, hayatlarını kaybedenlere de, Allah'tan rahmet diliyorum.

Değerli Kahramanlarımız, sizin bu fedakarlığınız, her türlü övgünün üstündedir.