Dolar (USD)
32.59
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2497.42
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Ekim 2020

'Senden ve zihniyetinden hiç hazzetmiyorum.'

Minderde sırtının yere gelmesinden hiç rahatsız olmayan CHP’nin şöhretli lideri Kılıçdaroğlu Bahçeli’ye erken seçim çağrısında bulundu. Bahçeli ise bu çağrıya çok düşündürücü bir cevap verdi “Senden ve zihniyetinden hiç hazzetmiyorum.” Sağ olsun vatansever Bahçeli bu sözleri söyleyerek hislerimize tercüman olmuştur. CHP ve lideri koronaya karşı ilaç bile olsa asla sevilemez!

Kılıçdaroğlu’nun bu acelesi ne? Mumun alevi dibe mi düşüyor? Eriyerek iktidar olunur mu hiç? Eritecek sayı yüzde 50 artı 1 riske girmesin diye mi seçime gitmek istiyor? CHP’nin minderde sırtı yerden kalkmayan bıçkın lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin doludizgin yükseldiğini ve seçmenin ilgisinin Erdoğan’ın üzerinden başka yerlere kaymadığını görüyor ve iktidar olmak için değil; iktidar yapmamak için canhıraş hamle yapıyor.

Evet, daha fazla erimemek için millet ittifakı yandım yandım seçim istiyor... İstanbul için “Her şey çok güzel olacak” sözünün büyük bir fiyaskoya dönüşmesi ve diğer CHP’li belediyelerin seçmeni hayal kırıklığına uğratması ve de her geçen gün bir CHP’linin İslam’a saldırganlığının ortaya çıkması ve küresel plan kurucularının acelesinin olması onlara istedikleri neticeyi aldırmayacak… Ezan düşmanlığı, müezzin dövmek ve fırsat buldukça kinlerini yanardağ gibi kusmaları sadece sona yakın eder. İşte en son “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçu ve dini değerlere yapılan bir saldırı: CHP Genel Merkezi danışmanlarından Mücahit Avcı Hz. Mus'ab bin Umeyr'e (ra) hakaret etti! Mücahit Avcı’nın attığı tweet “AKP Gençlik Kolları yayınladığı videoda gençlere sen 'Mus'ab Bin Umeyr'sin' diye sesleniyor. Mus'ab Bin Umeyr Mekke'nin en zengin ailelerinden gelen, şatafatı ve gösterişli giyinmeyi seven biri. Bu dönemde yaşasa şüphesiz AKP Gençlik Kolları Başkanı ya da ihale takipçisi olurdu.” Bu çirkin ve aşağılık saldırı, Türk Milletinin CHP hakkındaki İslam düşmanıdır kanaatini asla değiştirtmeyecektir! Uhud Gazvesi'nde İslam Sancağını taşırken kolunu kanadını kaybederek şehit olan Mus'ab bin Umeyr'e yapılan hakaret CHP’nin kolunu kanadını kıracak ve tarihin raflarına büyük bir İslam düşmanıdır diye girecek! Şimdi diyecekler ki: O sözü söyleyen Mücahit Avcı. Evet, o iğrenç sözü Mücahit Avcı Söyledi ama CHP’nin İslam ve değerlere düşmanlığı olmasa Mücahit Avcı böyle bir saldırıda bulunabilir miydi?

Türkiye’nin eski Türkiye olduğunu sananlar, erken seçim istiyor. Eski Türkiye her türlü aşağılamaya ses çıkaracak takat sahibi değildi. İçeri hain dolu ve dışarısı ise ister istemez ‘Bizim çocuklar’ dediği hainleri kullanıyordu. Onların çocukları gitti bizim çocuklar geldi... Bizim çocuklar; Hz. Mus'ab bin Umeyr'e (ra) Allah için muhabbet ederler… Bizim çocuklar, Türkiye’nin her kalkınma hamlesine, dev yatırımlarına hele bulunan gaza düğün bayram ederler… Bizim çocuklar, sloganları put edinip, onlara tapınarak, boşa havanda su dövmezler; vatan için harbiden candan vazgeçerler, bayrak ve ezan için lime lime olmaya her an hazır yaşarlar… Bizim çocuklar gerçekten özgürlükçü ve demokrasi ve sandık yanlısı olarak, halkın tercihlerine gerçekten saygı gösterirler… Bizim çocuklar, emperyalistlerin kucağına değil; tarihimizin, geleneklerimizin ve en önemlisi dini değerlerimizin kucağına oturup, gerçek kahraman ve vatanseverlere muhabbet ederler… Bizim çocuklar, vahşi batının ve bize şirin gösterilenlerin gerçek yüzlerini bilerek, asla İslam düşmanlarını iktidar sahibi etmeyecektir. İşte bunun için Kılıçdaroğlu ve kendilerini milliyetçi gören ama milli bir duruş sergilememiş olanlar ne yaparlarsa yapsınlar seçim zamanında ve vatanın kazanmasına tercih yapılacaktır.

Bakalım 2023’e kadar CHP’nin ne İslam düşmanlıkları ortaya çıkacak ve yandaşlarından çoğunluğun tercihi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a ne hücumlar yapılacak? Evet, onlar saldırsın, bizde muhabbetimizi ve takdirimizi Reis’e kalkan yapacağız... Kendine Mus’ab Bin Umeyrleri rehber edinenler, Reislerine her türlü kalkan olup, yapılan hizmetleri alkışlamama gibi bir nankörlük sergilemezler. Mus’ab Bin Umeyrleri örnek alanlar kolunu kanadını doğratır ama sancağı yere düşürtmezler… Bizde Mus’ablar bitmez!..

Son söz: CHP’li belediyelerde ne tür ihale takipleri döndüğünü, paraları millet için hizmete değil de nerelere verdiklerini bir gün tam olarak öğreneceğiz! Heykelcilere, milletin değerlerine küfreden sanatçılara ne tür fırsatlar yaşatıldığını ve kimlerin ihale takipçisi olduğunu vs. hepsini bileceğiz... Yeter ki her şey çok güzel olacak tuzağına düşülmesin! İşte o zaman 1940’lar geri dönülür… Evet, sayın bahçelinin dediği gibi: “Senden ve zihniyetinden hiç hazzetmiyorum.” İslam ve sahabe düşmanlarından hiç hazzetmiyoruz, gazdan, dev yatırımlardan hele hele terörist PKK avlayan, düşmana göz açtırmayan İHA ve SİHA’dan uyuz olanlardan, saray ve prens diyenlerden, üstüne basa basa AKP diyenlerden gerçekten hazzetmiyoruz…