Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Kasım 2021

Siyasi suikastler

ABD Başkanı Biden iş başına geldikten sonra içerden ve dışardan akla hayale gelmeyen manipilasyonlarla karşı karşıya kalıyoruz.

Operasyonu çekenler yalan, İftira ve saptırmalarla süslenmiş, demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü kavramlarını bile bize eski suçlularla öğretmek istiyorlar. Mesela ifade özgürlüğünü Kızıl soros öğretecek bizlere. Adaleti mafyacı Sedat Peker, demokrasiyi yüzlerce insanın kanı eline bulaşmış Selahattin Demirtaş, Milliyetçiliği şehit yakınlarına küfreden Lütfü Türkkan'dan öğreneceğiz.

Peker olmadı, Eymür alırmısınız? havası estirilmeye başladı fondaş medya tarafından.Hedefte yine Mehmet Ağar üzerinden eski hesapların faturası kesilmek istenen hükümet (Türkiye) var tabiiki. Mafyacılığın hakkını ne kadar verdiği belli olmayan Peker, doktorluktan sonra fetva makamına da soyundu. Baldızla zina edenin nikahını sorguluyor da, aklına İslam'da zina edenin hükmü nedir? diye sormak hiç gelmiyor. Şeriatın uygulandığı bir sistemde zina edenin hayat hakkı var mı? Hem zinacıya hayat hakkı tanı hem de, nikahı düşmesin diyenlere saldır. Hırsızın da nikahı düşmez, katilin de, mafyanın da. Nikahları düşmez ama mafya işlediğ suçlardan dolayı hesaba çekilir, hırsız hırsızlıktan, katil işlediği cinayetten.

Aynı operasyonun aygıtı Kılıçdaroğlu siyasi cinayet söyleminden sonra her ne kadar Savcılığa gitmemek için ipe un serse de, savcılık konunun peşini bırakmıyor. Aynı meyanda açıklamalarda bulunan eski mitçiler Mehmet Eymür ve Cevat Öneş, ifadeye çağrılıyor. İstihbarat kanunu gereği istemeleri halinde ellerinde somut bilgi, belgenin olup olmadığını da öğreneceğiz.

Biden ekibinin Türkiye'ye biçtiği rolü öğrenmek için demokrasi zirvesine davet edilmeyenler listesine bakmak lazım. Beyaz Saray, otoriterliğe karşı demokrasiyi savunan, yolsuzlukları tespit edip mücadele eden ve insan haklarını savunan 107 ülkeyi davet etmiş zirveye. Listede Angola ve Gana gibi ülkeler var. Türkiye, Macaristan, Azerbaycan yok.İran, Rusya, Çin ve Afganistan zaten ABD'nin yıllardır mücadele ettiği hasımları arasında.

Soros vakıflarının diz çöktüremediği Türkiye, Azerbaycan ve Macaristan'ın Türk birliğine giden yolda kilometre taşları olduğunu hesap ediyorsunuzdur.

Kılıçdaroğlu'nun dillendirdiği siyasi cinayet girişimi söylemini haklı kılmak için CİA menşeli 'ölmüş' etiketleri sosyal medyada dolandırılsa da, Türkiye'nin kolay av olmadığını herkes biliyor. Irak'ta siyasi atmosferden rahatsız olan CİA'nın kirli ekibi Başbakan Kazimi'ye başarısız bir suikast girişiminde bulunuverdi.