Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2435.42
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Eylül 2020

​Siyonizmin Sosyal Mayın Eşekleri

Türkiye dış politikada yalnız kaldı, bu yüzden dünya kamuoyunda haklarını savunamıyor söyleminin dostlarıyla uğraşanlar düşmanlarıyla savaşamaz darbı meselinden hareketle dostlarımızla aramızı açacak AB, ABD, Rusya ve Çin gibi emperyal güçlerin sivil toplum örgütlerinden fonlanan sosyal mayın eşeklerinin söylemleri olduğunu anlamayan kaldı mı?

Enerji, silah, ilaç, gıda, bilişim teknolojileri kartelleri üzerinden kurulan dünya hegomanyasının sahibi Siyonist çete, Sunni-Şii çatışmaları ile paramparça ettikleri coğrafyada siyasal İslamcı-selefi rekabeti ile de Sünni cepheyi bölmeyi hedefliyor. Asıl amaç ise İslam coğrafyasının siyosinstlerle bağlarının güçlendirilmesi görüntüsü ile teslim alınması. İslam dünyasının tek çatı altında toplanmasını önleme planında ise işe BAE, Suud, Mısır gibi teslim alınmışlarla birlikte Bahreyn, Kosova ve Sudan gibi zayıflardan başlıyor.

İsrail, Armagedon savaşı ve Filistin işgalini zamana yaymış durumda. Attığı her adımı önce hazmettiriyor sonra da yeni adıma hazırlanıyor. BM’nin yasadışı yerleşimlere karşı aldığı bütün kararlara rağmen İsrail’in nüfus perspektifine göre, 2024 yılında 10 milyon, 2048 yılında 15 milyon, 2065 yılında ise 20 milyon olmayı hedefliyor. Bu nüfusun yüzde 25’ni ise doğumlardan değil dışardan getireceği yasadışı göçmenlerle sağlamayı planlıyor. Yani yeni yasadışı yerleşim yerleri kuracağını açık açık deklere ediyor.

Kudüs ve Mescid-İ Aksa işgal planlarını ise Müslümanların zaafları üzerinden gerçekleştirmek için adım adım ilerliyor. Siyonizmin gönüllü mayın eşeği Prens Selman, Kışıkçı cinayetinde dahlinin olduğuna gösteren Patriot Act’ın ilgili bölümünün yayından kaldırılması karşılığında Neflixe pedofili ve eşcinsel içerikli yayınlarına izin verecek kadar teslim olmuş durumda.

Siyonist çetenin önem verdiği bir başka konu da ABD seçimleri. Bu seçimler için Ağustos ayında Biden 364.5 milyon dolar, Trump ise 210 milyon dolar bağış topladı. 3 Kasım sonrasında Biden’e yapılan bu bağışlar boşa gitmezse, Suriye ve Irak’ta kurulmak istenen Terör devletine destek askeri boyuttan siyasi boyuta taşınacak.

İbrahim anlaşması denilen İsrail ile normalleşme anlamasının ana hedefi Zayed, Selman ve Dahlan gibi siyonizmin sosyal mayın eşekleri kullanılarak Arap ülkelerinde çözülme. ABD-Batı Siyonistlerinin desteğiyle iktidarlarını sürdürme teahhüdü karşılığında bağımsız bir Filistin devleti hayalinin sona erdirilmesi. Bugüne kadar Araplar İsrail ile görüşmeler için önce işgalin sona erdirilmesi sonra normalleşme kuralını öne sürerken, bu anlaşma ile önce normalleşme sonra ise işgalin hafifletilmesi kuralı işletilecek. İsrail 2024 yılına kadar yeni ilhak planı onaylamamak karşılığında bugüne kadar işgal ve ilhak ettiği yerlere çökecek. Filistin’in savunucuları artık Türkiye-Malezya-Pakistan gibi Arap olmayan toplumlar.

Emperyalizm PKK,DHKPC, DEAŞ, FETÖ gibi terör örgütlerinin dışında, insanımızın milli çıkarlarımıza karşı tavır almasını sağlayacak gazeteci, siyasetçi, akademisyen, sanatçı, STK gönüllüsü ünvanlı kitap yüklü sosyal mayın eşeklerini de besliyor. Bu sosyal mayın eşekleri 2007’de Sudan Lideri Ömer Beşir hakkında UCM’den sözde kararın Sudan’ın Türkiye ile beraber hareket etmesinin önüne geçmek için çıkartıldığını, Suriye ile ilişkilerimizin 2012’de Türk uçağının düşürülmesi sonrasında bozulduğunu, Mısır ile ilişkilerimizin darbeci Sisi tarafından büyükelçimizin istenmeyen kişi ilan edilmesi üzerine maslahatgüzar seviyesine düşürüldüğünü, Sevilla haritasının Türkiye’nin Akdeniz’den tecridi için 2000’li yılların başında hazırlanarak 2003 sonrası bu harita gereği bölgenin paylaşıldığını, 2017’de Katar’a Körfez ülkeleri tarafından konulan ambargonun ana sebebinin Türk askerinin çekilmesi olduğunu, Filistin’e yüzyılın ihanetinin bugün de İbrahim anlaşması denilen sözde normalleşme girişimlerinin ana hedefinin Türkiye ekseni olduğunu toplumun gözünden kaçırarak, Türkiye AK Parti politikalarıyla yalnızlaştı yalanını tekrar ederek emperyalizm ile savaşta bizi arkadan hançerlemek isterler.

Bizdeki Siyonizmin Sosyal Mayın Eşekleri ise, dış politikada yalnızlık yalanıyla, İsrail’in Türkiye düşmanlığı es geçilerek sözüm ona milli menfaatlerimiz için siyonizme teslim olmamızı istiyorlar. Dün Özal’ın Irak’a girmesine istifalarla mani olan bu mayın eşekleri bugün de Esed ile, Sisi ile niye görüşmüyorsunuz diye yaygaralarla, Mısırdaki Türkiye dostları ile, Suriye’de ortak hareket ettiğimiz Türkiye için canını verenlerle bizi düşman haline getirmek istiyorlar. Suriye iç savaşının başında Fırat’ın doğusu ABD-batısı Rusya hegamonyasında olacak gizli anlaşması bugün de devrede. Esed ve Rusya Fırat’ın batısında hakimiyeti karşılığında Fırat’ın doğusunu ABD destekli PKK’ya teslim etti. Türkiye yeni bir Boraltan köprüsü hatası yapmamalı, Siyonist destekli iktidarların erinde sonunda gideceğini hesap ederek mazlumların hakkı için varını yoğunu ortaya koymalıdır.

Son söz, 24-25 Eylül’de AB Liderler zirvesinden Türkiye’ye ambargo çıkacağını bekleyenler çok beklerler. Gümrük Birliği’nden Türkiye değil AB kazanıyor. Öyle bir şey olursa yıllardır kanımızı iliğimizi emen bir sömürü aygıtından daha kurtulmuş oluruz.

Vesselam.