Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2489.01
BIST 100
9461.36
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Sporda ırkçılık mikrobu

PSiKOLOJiK sorunu olanlar durumları ve vakaları eksik değerlendirir. Irkçılık ideolojik bir değerlendirme değildir. Irkçılık hastalıklı bir zihniyetin ürünüdür. Bu ürün Avrupa’nın sakat zihniyetinin sonucudur.

Irkçılar ruh sağlığı bozuk kişilerdir ve şiddete başvurmaktan çekinmezler. Psikopat görünümlü ırkçılar üretkenliklerini yitirmişlerdir. Onlar kendilerini değersiz hissederler. Irkçılık virüsü aileyi ve cemiyeti olumsuz etkiler.

Irkçılık mikrobu hayatın her sahasında vardır. İnsanların canını yakan ırkçılık mikrobu maalesef tedavi edilemedi. Sonuçta bu hastalık kitlesel soykırımlara yol açmıştır.

Bu ırkçılık mikrobu sözde uygar Batı ülkelerinden yayılmıştır. Sırtında ırkçılık kara lekesini taşıyan bu sakat zihniyet halen soykırımlara devam ediyor.

Irkçılık spor sahalarına da yayılmıştır. Sahada çirkin ve sakat gösterileri görüyoruz.

Son olarak Fransa’da PSG-Başakşehir maçındaki durum elem ve utanç vericidir. Webo’ya hakemin söylemi hastalıklı zihniyetin kötü bir tezahürüdür.

Not-1: Almanca bilen ve spor akademisini bitiren Yılmaz Vural Türk futbolunun yüz akıdır. Kendisine Rabbimden şifa diliyoruz.

2-Arda Turan Türk futboluna gençleri motive ederek hizmet ediyor.

3-Yabancı hakem istemek çözüm değildir. Konuşarak kendi hakemlerimizin verimliliğini artırmak mümkündür.

4-Azerbaycan Türk Devleti’nin Karabağ zaferini kutluyoruz. Cumhurbaşkanımızın bu davete icabetini isabetli buluyoruz ve takdire şayan kabul ediyoruz.

5-Savunma sanayiindeki şaha kalkan gelişmeleri gururla izliyoruz. Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birilerine bir şeyleri ülkemiz hatırlatma şansını yakalamıştır.

6-Devlet adamı kumaşı olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu eşgüdümünde terörü önleme noktasında harika gelişmeler görüyoruz.

7-Erzurum Valisi saygıdeğer Okay Memiş’in pandemi sürecindeki çabasını takdirle ve saygı ile izliyoruz.

8-Abdullah Avcı hocamıza zaman ve şans tanımak lazımdır.

9-Prof. Dr. Sefa Saygılı’nın kitaplarını okumanızı ve okutmanızı çok isteriz.

Sonuç: ”Irkçılık mikrobu Batı dünyasının çağımıza lekeli ve utanılacak bir hediyesidir.”