Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Süleyman Soylu'dan müthiş tespitler

Dünkü Hürriyet Gazetesi’nde Nedim Şener Beyin yazısında İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’dan ilginç ve oldukça isabetli olduğunu düşündüğümüz tespitler var.

En başta 15 Temmuz hain darbe girişiminin sadece FETÖ işi olmadığını, arkasında Amerika bulunduğunu ve FETÖ’yü kullanarak bu ihanetin devreye sokulduğunu anlatmış:

“15 Temmuz’un arkasında sadece FETÖ mü var, sadece o mu yaptı, hayır. Sadece 15 Temmuz olarak değil, Orta Asya’daki Türk Cumhuriyetleri’nde ne işi var, ne yapıyor? Kim kimin ülkesine böyle bir yapıyı sokar? Ha, bizi aldattılar, ‘Müslümanlık’, ‘Türkçe’, ‘bayrak’ gibi kelimelerle, herkesin hoşlanacağı söylemlerle faaliyette bulundular ve bunu Amerika iyi yönetti, Avrupa da bu işe teşne oldu, neticede 15 Temmuz’u yaptılar.”

Ancak bizim değindiğimiz açıklamalardaki, Türkiye’de İslami gelişmenin önüne geçmek için şer güçlerin birkaç koldan faaliyet içerisinde olduğunu belirttiği bölümü. Şöyle diyor bakanımız:

“Bir, FETÖ şeytani bir örgüttür. İki, istihbari bir örgüttür. Üç, bir terör örgütüdür. Dört, bir iletişim aygıtıdır. Dört özelliğini söylüyorum. Bunun bir başka özelliğini söylüyorum: FETÖ İslam’ı başkalaştırmak için icat edilmiştir.

İki, PKK da İslam’ın en güçlü olduğu alanlardan birisi olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden İslam’ı kazımak için icat edildi.

Ayrıca DEAŞ da İslam’ı tahrip etmek için icat edilmiştir. Ve bunların hepsini icat eden aynı unsurdur.

Şimdi LGBT’yi ortaya koyuyorlar. Bu bizim topraklarımızın bir değeri değil.”

Görüldüğü gibi dört ana koldan dinimizi yozlaştırma planı devreye konulmuş. Bir yandan kaleyi içten yıkmak için FETÖ destekleniyor, İslam’ın kalesi olan Doğu ve Güneydoğu illerinde ateist, Stalinci ve bir yandan Amerikancı olan PKK devreye sokuluyor. Ayrıca DEAŞ da yine bir başka fitne için amaca yöneliyor. Müslüman gençlerimiz enerji ve hevesi DEAŞ ile berhava oluyor. LGBT ile rezaletin son perdesi oynanıyor. Tabi bunlara ehli sünnet dışı cereyanları da katabilirsiniz.

Bunları engellemek ise bizlere, hepimize düşüyor.