Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2498.01
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Eylül 2019

Sustunuz

Şehit vermekten bıkmayan bir millet hedefini çizmiş demektir. O hedef hiç taviz veremez. Bizden taviz vermemizi isteyen o kadar hain var ki.. Say say bitmez.. Biz millet olarak bu yola baş koyalı düşmanlarımız bir ise on oldu..

Nelerden taviz isteniyor peki ? Cevabı birden çok. Milletin inandığı değerlerden tut da Coğrafyamıza kadar hatta Allah’ın yaratılış
kanunlarına uzanan tavizler talep ediliyor. Hem içeriden hem dışardan Millete hücuma geçmiş, zamanın küresel silahlarını da yanına alarak ilan edilmemiş bir iç savaş senaryosu sürdürülüyor on yıllardır..

Bizden görünen ama..
Ama bizden olmayanların sahnede olduğu bir savaş, bunu planlayanlara daha az maliyetli geliyor sanırım. Mamafih, daha yıkıcı da olması cabası. Doğru ve Hakikat..

İçimizden devşirdikleri her katmandan zevatı üstümüze üstümüze saldırtıyorlar. Öyle ki, onlar bir talimat vermemiş olsa da, zihnen düşmanlık, toplumun değerlerini bir hakir görüş adamların genlerine işlemiş.

Milletin ak dediğine bunlar kara derler.
İşte yaşıyoruz, son günlerde yaşanan olaylar tam bir ibret vesikası olarak duracak. Terörü silah olarak Millete çekenler, zavallı CHP ve destekçileri, güya sanatçı diye geçinenler ne hallere düştüler.

Bunların dillerinden düşürmedikleri sevgi, kardeşlik, barış, özgürlük gibi.. Ne varsa içini boşalttılar. Değersizleştirdiler bu kavramları.

— Sevgi ama benim sevdiğime..
— Kardeşlik ama benim dediğime..
— Özgürlük ama benim seçtiğime..

İslamın ve geleneksel Türk Ailesinin özünde işaret ettiği değerleri masum laflarla
paramparça etme gayesi, Batı tipi toplum oluşturma gizli hedeflerini hep gerçekleştirmek içindi.. Hiç birine itiraz etmedi bu cenah. Yanlış olsa da SUSTULAR.

Baştan beri karar vermişlerdi zaten ; milli olana karşı çıkmak. Savundukları kesimler bir yanlış mı yaptılar, Sustular.. Hakkı söyleyen biri mi oldu.. Gerici yaftası sağ ceplerinde hazırdı zaten. Durma yapıştır hemen!!

Ormanları, doğayı ve çevreyi savunmak bize Allah’ın emridir. Küresel güçlerin geri kalmış ülkeleri hizaya getirmek için bu gibi
“doğa dostu, çevreci” örgütleri kullandıkları bugün ayan beyan ortada iken, ülkeye operasyon çekmeye kalkanları savunacak tarzda bir budalalık bizim entellere mahsus olsa gerek..

Ormanım ortasında kendine villa alıp, sonra da ormancı olmak.. Heralde türünün son örneği bizde kaldı bu sanatçı müsveddesi kesimden. Bir tane şıkıdımcı var siz bilirsiniz onu; en son hükümeti suçluyordu “halkın oyu İle gelenler halka ihanet etmemeli, yeter artık” diyordu. Bre gafil sen kimsin de ihanetten bahsediyorsun?

Bunun gibi soytarı takılmasa sanatçı olamayacağını sanan bi sürü var.. Evet sürü resmen ki Diyarbakır’da HDP binasının önünde evladı ölmesin diye bekleyen Ana’lara ilişkin çıtları çıkmaz. Niçin peki ?
Çıkarsa sanatçılığı biter de ondan. Onun için bunlar hakikat karşısında dün susmuştu, bugün ve yarın da SUSARLAR..
Allah’a emanet olunuz...