Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2323.53
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

10 Haziran 2022

Varlığın Teminatı Kur'an

Kendini bilmez bir lise öğrencisi gencin, Kur'an'ı Kerim’e karşı uyguladığı saygısızlığı dehşetle öğrendik. İslam ümmetinden her aklıselim insanı sarsacak kadar çirkin ve tehlikeli olan bu hareket, çok yönlü araştırılıp değerlendirilmesi gereken bir felakettir. Kur'an uğruna seve seve canlar feda etmiş, kanlarını sebil etmiş bir ümmetin evlatlarının böylesi uç bir sapkınlığın çıkması, çok acı verici bir durumdur. Başta Milli Eğitim’in tüm yetkilileri olmak üzere, Cumhurbaşkanından en sade bir vatandaşa kadar, iman eden her vatandaşın, bunda sorumluluğu vardır. Çünkü bu mesele; din iman, kuran ve mukaddesat meselesidir. Bu mesele hayat memat meselesidir.

Şimdi her birimiz başımızı iki elimizin arasına alıp derince düşünmeli ve nerede nasıl bir hata yaptığımızı acilen tespit edip ivedilikle gerekeni yapmalıyız. İşin iman yönü, eğitim yönü, sosyal, siyasal, kültürel, psikolojik yönleri vs. ayrı ayrı ilgili birimler tarafından değerlendirilip gereken yapılmalıdır. Bu konuda söylenecek çok şey var. Ancak biz bu yazımızda, Davet ve Kardeşlik Vakfı’nın (DKV) konuyla ilgili, kamuoyuna yaptığı basın açıklamasını önemine binaen paylaşmak istiyorum. Daha sonra konuya devam ederiz inşâallah…

KAMUYOYUNA DUYURULUR

Geçmiş kavimlerin helakine sebep olan, insanlığın müsveddeye ve toplumun enkaza dönüşmesine neden olan ne kadar rezalet varsa estetize ediliyor; utanılması, saklanması gereken birçok günah ifşa edilerek toplumda bir ahlaksızlık operasyonu yapılıyor!

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan