Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Vefat

BU haftaki yazımda sizlere spor ile ilgili bir şeyler kaleme almak isterdim ancak derin bir üzüntümü sizlerle paylaşmak istiyorum. Beni kedere sevk eden olayı, eşim Dr. Fügen Balcıoğlu’nun vefatını sizlere bildirmek isterim.

Uzun yıllar aynı yastığı paylaştığımız kıymetli eşim, amansız bir hastalığa yakalandı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin saygıdeğer hocaları kendisiyle yakından ilgilendiler, gereken her türlü çabayı gösterip mümkün olan tüm tedavileri gerçekleştirdiler. Kendilerine şükran borçlu olduğumu belirtmeliyim.

Eşimin naaşını Giresun’a götürdük ve oraya defnettik. Acımız paylaşan Giresunlu hemşehrilerime, değerli komşularıma, akrabalarıma ve tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca rahmete kavuşan eşim için hatim indiren, Kuran-ı Kerim okuyan, hayır duasını esirgemeyen, taziyede bulunan dostlarıma ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Kolay değil ölümü kabul etmek. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizde de öyle oldu. Allah’ın yardımıyla ve dostlarımızın duasıyla tevekkülle karşılıyoruz. Kaybettiklerimize Rabb’imizden rahmet diliyoruz. Siz değerli okuyucu dostlarımızdan hepimizin geçmişlerine hayır dua etmelerini temenni ediyoruz.

Bu sürede;

1-İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mensuplarına şükranlarımı sunarım.

2-İstanbul Üniversitesi’nin değerli camiasına teşekkür ederim.

3-Haliç Üniversitesi mensupları bizleri yalnız bırakmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.

4-Giresun Vakfı ve GİMEV (Giresun İmam-Hatip camiası) bizlerin üzüntülerini paylaştı. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.

5-Bir teşekkür borcumuz da hekim meslektaşlarıma ve sağlık camiamıza borçluyuz.

6-Son olarak akrabalarımıza, hemşehrilerimize, komşularımıza, köylülerimize şükranlarımı iletiyorum.

Sonuç: “Ölüm, geri kalanlarda derin bir hüzüne yol açar. İnsan, sevdikleriyle, akrabalarıyla, dostlarıyla bu hüznü paylaşarak kaybedilenin acısını göğüslemeye çalışmalıdır.”