Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2308.42
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 May 2019

Yeni işgal planı

Süreç işliyor. Batının küresel planda türlü sebeplerle ertelediği, olgunlaşmaya bıraktığı hesapları bir bir ortaya dökülmeye devam ediyor. Neydi bu planlar ? İslam Dünyasını tüm denklemlerden çıkarma planı.

1.Dünya savaşı Sonunda ilk aşamasını gerçekleştiren Batı, İslam Dünyasını sahipsiz, iddiasız ve Sadece insan yığını kalması yönünde uyguladığı yok etme ufuksuzluğunu vizyona sokmuştu.

Liberalizmin ve kapitalizmin tüm insanlığa hayat hakkı tanımayan bakışı.. Sistemi tüm sosyal, kültürel, ekonomik denge üzerine kurguladılar. Mühendislik çalışmalarını dizayn ederken törpülenmesi gereken noktaları türlü düşmanlaştırıcı araçlarla sağladılar. Dini hassasiyet varsa bazen toplumsal gerilik sebebi bazen terörün kaynağı gösterdiler.

Komünizmin çöktüğü 1990’lı yıllar yarım kalan planları için meydanı boş bulanlarca fırsat oldu. Körfez Savaşı ile yeni küresel argümanlar elde ettiler. BM’yi güçlünün yasal silahı yaptılar. Yetmiş yıl boyunca birbirine tek kurşun sıkmamış NATO ve Varşova Paktı ile dünyayı paylaştılar. Herkes sahip olduğu Coğrafyada istediği gibi at oynattı.

Her türlü diktatörlük menfaatler ölçüsünce melekleşti, hak ve hukuktan bahsedenler küresel sisteme çomak soktuğu ölçüde ZALİM VE İNSANLIK düşmanı yaftasını haketti. Dolar bu süreçte evrensel tanrılığa giden yolda KUTSAL TANRI’laştırıldı.

Şimdi, oyunun içinde farklı hesapların olduğu teolojik amaçlar, ekonomik hedefler ve güç yarışı odaklı çatışma hedefi var. Oyuna direk girmemekle İslam Dünyasını içten çökertme hesapları yapılmaktadır.

Bir yanda Çin bir yanda Türkiye’nin olduğu yeni güç merkezi oluşumuna set çekme amaçlanmaktadır. Daha dün Trump, benim dönemimde Çin küresel güç olmayacak, demedi mi?

İlginç olan şu ki Akdeniz’de yüzlerce km sınırı olan Türkiye’yi Doğalgazdan uzak tutma kaygısı taşıyanlar Mısır gibi bir Ülkede her türlü insan haklarını ayaklar altına alan bir yönetime Doğalgazı reva görebiliyor.

Ülkemiz seçim sürecini çok şükür şimdilik atlatmışa benziyor. Seçimlerde Halk desteği azalan bir iktidar için ellerini ovuşturanlar vardı. Millet bunlara fırsat vermedi. İstanbul seçimleri ile yeni bir algı oluşturma gayretleri olacaktır.

Ortadoğu’daki bizi kolsuz kanatsız bırakmak girişimleri hızla oluşturulmaktadır. İsrail merkezinde daha güçlü bir Batı ve İsrail hedeflenmektedir. Bir şekilde İran’ın ve Türkiye’nin savaş ile yola getirileceği yönünde güçlü işaretler var.

Türkiye’nin tarihinde ilk kez üç denizde birden yaptığı tatbikatı başka ne ile izah edeceğiz?
Son tahlilde, Suriye’yi sınırları da dahil baştan aşağı şekillendirecek yeni ve büyük bir savaş bekliyor. Bu saatten Sonra asıl hedef İsrail’in Şam ve dolaylarına kadar bir işgal girişimi öncelikleri olacaktır.

Suriye’nin kuzeyinde kurulacak kukla bir terör devletçiği, küresel güçlerin önceliği olacaktır. Ülkemiz ne pahasına olursa olsun bu ölüm kalım savaşında Körfez krizindeki hataya düşmemelidir. Buna verilecek bir taviz Türkiye’nin Sevr’i olur.

Hükümetin yaptığı hamleler olayın bilincinde olduğunu göstermesi açısından tek ümirvar olma noktamızdır. Ya bugün ölmüşüz ya yarın, bu Emperyalist kuşatmayı kader olmaktan çıkaracak anlayış bu’dur.

S400 teslim tarihinin öne alınması Türkiye ile Rusya arasında belli konuların karara bağlandığı izlenimi vermesi açısından dikkate değerdir.

Amerika’nın Arap piyonlarını uyandırmak mümkün gözükmemektedir. Suriye’den İran’ı çıkarmak ve İsrail’in önünü açmak için Rusya’yı da ikna etmiş bir Rus açıklaması var.

Bölgede tüm denklemleri bozacak sadece Türkiye var. İnsanlığa gelecek vaadetmeyen Kapitalist Emperyalizm artık küresel gücünü koruma kaygısı ile yanlış hesaplara girmiştir. Bizi biz eden değerleri yaşanılır kıldıkça bu haksız sistem tüm insanlığın belası olmaktan çıkacaktır.

Velhasıl bu yaz çok sıcak geçeceğe benziyor. Rabbimiz bizi ve tüm insanlığı bu tek dişi kalmış canavardan korusun.
Allah’a emanet olunuz..

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan