Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2424.81
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 May 2021

Yine aynı senaryolar

Geçmişe dönük bir arşiv taraması yaptım. Rahmetli Menderes altın kaçakçısı ve rahmetli Erbakan eroin kaçakçılığı ile suçlanmış! Bugün de türlü iftira, suçlama ve algı operasyonları Erdoğan’a ve hükümetine karşı kullanılıyor. Vesayetçi, zayıf ve Batı’ya bağımlı o eski Türkiye’nin geri gelmesi çabaları sürüyor. Vesayetçiler iktidarlarını geri istiyor.

Erdoğan öncesi Türkiye…

Açlık yokluk diz boyuydu. Sağ sol çatışmaları, faili meçhul cinayetler, oluk oluk akan kardeş kanı, terör olaylar ve kurulamayan hükümetler, kirli ittifaklar, darbe girişimleri, darbeler say say bitmiyor. Denize düşen yılana sarılmıştı ve Türkiye IMF teslim edildi. Demirel’in cümlesidir “Türkiye 30 sente muhtaç ülkeydi.”

Biraz daha gerilere gidersek Albay Mehmet Şükran Özkaya’nın ifadesine göre, CHP’nin Menderes ve arkadaşlarının idamında etkili oldu. CHP Genel Başkanı İnönü’nün Milli Birlik Komitesi Başkanı Celal Gürsel’e şu notu ilettiğini belirtiyor: ‘Diğerlerini ömür boyu hapis, Menderes, Zorlu ve Polatkan’ın idamının onaylamanızı istirham ederim.’ Bu zihniyet hiç değişmedi. Bugünde yine CHP ve avenesi seçim dışı yollarda iktidara gelme çabalarını sürüyor.

Erdoğan iktidarıyla birlikte…

O yokluk ve yoksul, çaresiz ülkenin yerine her şeyi olan güçlü bir ülke gelmiştir. Batı’da ne varsa Türkiye’de var. Bugün Türkiye dünyada söz sahibidir, yükselen güçtür. Bu nedenle Türkiye’yi durdurmaya yönelik o eski oyunlar oynanıyor.

Kirli oyunlara birkaç örnek:

1-Emekli 104 amiralin darbe çağrıştıran bildirisi. Vesayetin temsilcileri zaman zaman bir yerlerden işaret alınmış gibi bu tür fantezilere başvuruyor.

2-CHP kaynaklı 128 milyar yalanının zararı, ekonomimize yönelik İngiltere kaynaklı operasyonlardan hiçbir farkı yoktur. Maalesef Erdoğan düşmanlığı bunları memleket düşmanlığına sürüklüyor.

Gezi isyanı ve FETÖ’nün Kırmızı Kitap’a girmesinden sonra da hala Kılıçdaroğlu’nun FETÖ medyasındaki Erdoğan karşıtı açıklamaları, birçok CHP’li milletvekilin FETÖ’cülerle birlikte hükümet protestolarına katılması FETÖ’ye destek olarak yorumlanmıştır. Bugün de bir suç örgütü başının hezeyanlarını delil kabul ederek hükümete yüklenmek kime destek anlamına geliyor? Devlete mi, devlete saldıranlara mı? Son yaşananları Şamil Tayyar özetlemiştir. “Baykal videosundan genel başkan çıkarmış olabilirsiniz ama Peker videosundan Cumhurbaşkanı çıkmaz.”

3-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı katliamcı İsrail Başbakanı Netanyahu’ya benzetmesi provokasyondur. Rize programıyla final yapılmak ve sokaklar hareketlendirilmek istenmiştir. Hatırlayın, yine Akşener 15 Temmuz darbe girişiminden bir kaç ay önce durup dururken “Yakında Başbakan olacağım” diye tutturmuştu. Rize provokasyonu da yeni bir haberin ve kaosun habercisi olmasın?

Neden Erdoğan Emperyalist güçlerin hedefindedir?

Erdoğan dünyada zulme başkaldıran sembol isimlerin başında geliyor. Cansiperane Türkiye ve ümmetin çıkarlarını savunuyor. İsrail’in Kudüs’e saldırılarında açılan Türk bayrakları, Türkiye ve Erdoğan tezahüratları boşuna değil. Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür” sözü de öylesine söylenmiş söz değildir. Arkasında zulme başkaldırı var.

Joe Biden’ın Türkiye’de iktidarı değiştirebileceklerine dair sözlerini hatırlayın. Türkiye'nin uluslararası emperyalist güce boyun eğmesi için her şey deneniyor. Her defasında Erdoğan, saldırılara karşı galip gelip haklı çıkıyor. Çünkü Hak, haklıyı koruyor. Anadolu’da bir söz var ‘doğru duvar yıkılmaz.’

Allah’ın vaadidir, zalime ve zulme karşı direnenler kazanacaktır.