Dolar (USD)
32.45
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2436.20
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Güneş ile gali̇bi̇yet

BAŞARI harika bir olaydır. Herkes başarıya sahip çıkar ve pay sahibi olduğunu iddia eder. Yenilginin muhatabı yoktur ve yetim kalır. Eğer maçlarda yenilseydik Şenol Güneş Hoca çarmıha gerilecekti. Ancak tesadüflere dayanmayan galibiyetler alındı. Övgü de gurur da Şenol Hoca’nın hakkıdır.

Edirne’nin ötesinde başarılı olamayan kişi ve takımlar yerel düzeyde övünebilirler. Küresel yıldız olmak ateş çemberinden geçmeyi gerektirir.

Sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Ulusal takımımıza bilinç ve emek veren Şenol Hocayı kutluyoruz. Atatürk’ün dediği gibi gençlere mükemmel örnek olan Şenol Güneş’i baş tacı etmeliyiz. Muhterem Cumhurbaşkanımız bunu yapıyor.

Not-1: Emre’nin Fenerbahçe’ye çalıştırıcı olması bir fırsat ve kazançtır.

2- Erol Bulut’u başarısız görmüyoruz. Geleceği parlaktır.

3-Sergen Yalçın iyi gidiyor ve öfkesine yenilmemesi gerekir.

4-Abdullah Avcı’ya zaman tanımalıyız.

5-Pandemi sürüyor. Kurallara uyalım.

6-Sağlık bakanımızı ekip arkadaşlarını kutlarım. Çünkü özveri ile çalışıyorlar.

7-Büyük devlet adamı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun dayısı vefat etmiştir. Selami Reis beyefendiye Cenab-ı Hak’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim.

8-Giresun Valimiz saygıdeğer Enver Ünlü Bey’in pandemi süresince gayretlerini takdirle izliyoruz. Kendisine başarılar dileriz.

9-Refikam, Cerrahpaşa’da yatmaktadır. Altın değerindeki değerli meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyor, şükranlarımı arz ediyorum.

10-Değerli dostum, meslektaşım Profesör Doktor Sefa Saygılı’nın kitaplarını aziz öğrencilerimize öneriyoruz.

Sonuç: ”Şenol Güneş Hoca spor liselerinde örnek olarak anlatılmalıdır.”