Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2442.53
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Aralık 2020

Savcı Sayan ve sözde demokratlar

Söz konusu terör sevici belediyeler olunca demokrasi havariliğine soyunanların, hizmet eden belediyelere duyarsız olması,ittifakları sebebiyledir.Ak Parti’ye kapatma davası açıldığında adeta içten içe sevinenlerin, Selahattin Demirtaş mevzubahis olunca merhamet abidesi kesilmeleri tutarsız siyasetlerinin tezahürüdür.

Yıllardır hizmeti o ya da bu şekilde alamayan Doğu vilayetleri,arkada bıraktığımız 18 yılda tarihinin en büyük yatırımlarına şahit oldu.Bu hizmetsizliğin kaynağını bilmeyenlerin hala kendilerini ezen ve üzen partileri desteklemesi de ayrı bir yazı konusu…

Meclis’teki bütçe görüşmelerinde Süleyman Soylu Bey’in “OHHH” çekişi hepimizin yağlarını eritti.Ekran başında sanki kendim konuşuyor gibi hisse kapıldım.

Bu oh çekişimize sebep olan Belediye Reislerinden biri de Ağrılı Savcı Sayan Bey. Ben Savcı Bey’i 10 yıl önce ekranlardan tanıdım.Yerli ve milli üslubu,vatanseverliği,çalışkanlığı onun Ak Parti saflarında hizmet etmesine vesile oldu.

Belediye Başkanı olduğu günden beri kendisini daha sıkı takip ediyorum. Halkla iç içe, milletle beraber…Tayyip Bey’in aradığı,istediği,idealize ettiği bir Başkan…

Derdi Kürtler olanların, derdi demokrasi olanların Savcı Sayan Bey’in bu milliyetperverliğini görmemeleri de tezatlı siyasetlerinin bir parçası. AİHM’in Demirtaş kararını mübalağa ede ede velveleyle dillerine dolayanlar bir kez olsun Savcı Sayan Bey’den söz ettiler mi?Bir kere onun arkasında durabildiler mi? Yapamazlar…Zira onların derdi daha büyük.Hedef Ak Parti ve Erdoğan…

Kayyum atanan belediye başkanlarına gazelli methiye dizenler! Savcı Sayan seçilmiş belediye başkanı değil mi? Neden ağzını açıp da ipi dışarıda kendi dışarıda olan Abdülkadir Aktürk adlı teröriste iki çift cevap veremediniz?

Savcı Sayan’ı ölümle tehdit eden bu sözde Pkk sorumlusuna niçin kılınızı kıpırdatmadınız? Tarih de millet de bugünleri ileride hatırlayacak.

Savcı Bey’in arkasında fedakar Ağrılılar var.Vefalı milleti var.Memleketini karşılıksız sevenler var…

Onların derdi hizmetle…Onların derdi Erdoğan ile…Ama bu ara mevsim de gelip geçecek.

Artık onlar için mevsim sonbahar.Ne dikseler ellerinde kalıyor.

Millet ve Erdoğan için ise mevsim ilkbahar…Önümüzde daha güzel ve uzun bir yaz var…