Dolar (USD)
32.53
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2436.60
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Ekim 2022

​Zor dostum zor

Değerli okurlarım dünyanın çivisinin çıktığı. insanlık namına ne varsa hızla tükendiği bir dönemde yaşayanlar olarak gözümüze kulağımıza inanmayacağımız günlerden geçiyoruz.

Geçen hafta makalemde bahsettiğim gibi, sosyal medya zedesi bir vatandaş olarak evvelsi gün akşam saatlerinde gazi meclisimizin,bana göre geç kalınmış da olsa yasalaştırdığı dezenformasyon kanununun güvencesi altında daha güvenilir bir memlekette yaşayacağıma inanıyorum.

Yeni Türkiye’ye doğru hızlı adımlarla ilerleyen ülkemiz, dezenformasyon yasası ile daha emin ve daha güçlü olma yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

Yalan dolan tüccarları bugüne kadar olduğu gibi işkembelerinden yaydığı pis kokularla vatandaşımızı artık eskisi kadar rahatsız edemeyecek.

Kanunun en çok tartışılan maddesi üzerinde koparılan fırtınanın samimi olmadığına inanıyorum.

Yağırı olanlar elbette gocunacak.

Saman altında su yürütücüler elbette işlerin kesatlaşması nedeni ile ciyaklayacak.

Yalan tacirleri satış yaptıkları hayali marketlerden yoksun olacaklar ve kâr marjlarının düşmesinden dolayı da dedi kodu kazanını bir süre daha fokurdatacaklar.

Vurun abalıya güruhunun yalını kısmen kesecek olan bu kanun için iyi oldu demelerini elbette beklememek gerekir.

Yağırım yok.

Gocunmuyorum.

Sosyal medyayı kendi kimliğim ve kişiliğim ile kullanıyorum.

Çıkan yasadan dolayı da milletvekillerine teşekkür ediyorum.

Hans Hasan

Rahmeti Erbakan hocam sık tekraralar ve vatandaşın anlayacağı dilden de bu iki isim üzerinden ülkemiz gerçekliklerini anlatırdı.

Bendenizde bugün aynı şeyi yapmaya çalışacağım.

Son birkaç gündür sosyal medyada dolaşan Mehmet Ali Çelebi beyin,AK Partiye katılması üzerinden mangalda kül bırakmayanların dünü ve bugünü üzerinden hafızalardan silinmiş gerçeklikleri hatırlayarak ve hatırlatarak Hans’mı? Yoksa Hasan’mı ?haklı takdiri aziz okuyucularıma bırakacağım.

Öteden beri parti değiştiren, hatta fırıldak sıfatını hakkedecek kadar ileri giden zikzak milletvekillerini tenkit etmiş ve bunun yanlışlığı üzerinden fikrimi okurlara paylaşmıştım.

Bugünde fikrimde bir değişiklik yok,ancak hafta içerisinde AK Parti saflarına katılarak, millete hizmetimi bu partide devam edeceğim diyen Mehmet Ali Çelebi üzerinde sosyal medyada bir bardak suda fırtına koparanların dünü ile bugününü kıyaslayınca, bu işte bir bit yeniği var dedim ve mesele üzerinde kafa yordukça daha da iyi anladım ki, bu güruhun derdi başka.

Dertleri her zaman olduğu gibi aynı.

AK Parti ve Tayyip düşmanlığı.

Bir başka açıdan da millet düşmanlığı.

Bir türlü bu aziz millete güvenmediler gitti.

Kimi makarnacı dedi.

Kimi göbeğini kaşıyan adam dedi.

Daha ileri gidip aptal geri zekâlı diyenler oldu.

Hatta insan sıfatını layık görmeyip koyuna benzetenler bile oldu.

Sureti insan bu Hans’lar bir türlü milletin özü olan Hasan’ları insan gibi göremediler.

Aynı kafa bugün dünden farklı olmadığı gibi daha acımasız ve daha da şedit.

Rahmetli Hocamızda sanırım bu gerçeklik dolayısı ile Hans’lar ve Hasan’lar üzerinde çok durur ve sık tekrarlayarak milletin gerçek sahiplerine uyanın bu güruhun fikride zikri de maalesef bu der anlamayanlara anlatmaya çalışırdı.

Mehmet Ali Çelebi ile bu aktardıklarımın ilgisine gelince, sanki ilk kez bir milletvekili parti değiştirmiş gibi bir algı ticareti var.

Millet yutmasa da yutanların çıkardığı gak guklardan rahatsız olduğumuzu söylemeli ve bu yaptığınız çifte standardın çok ötesindebir haksızlıktır diyebilmeliyiz.

Hacı Bacı Ablama arzımdır

Yüzünde Rabbıyesir gördüklerine dikkat etmeni ve her önüne geleni Fatih zannederek parti kapılarını ulu orta herkese açmayın derim.

Daha ileri gitme şansım yok.

Hukuk danışmanınız hemşerim olan kişinin gazabına uğramak istemem.

Benden söylemesi.

Nokta.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.