Dolar (USD)
32.25
Euro (EUR)
34.99
Gram Altın
2491.53
BIST 100
10595.1
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bahçeli'den İmamoğlu'na Hamas tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "PKK'ya terör örgütü diyemeyen, İBB Başkanı'nın Hamas'a terör örgütü yaftası yapıştırması, Siyonizmin değirmenine su taşımaktır." dedi.
Bahçeli'den İmamoğlu'na Hamas tepkisi
30 Nisan 2024 11:21:54
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "PKK'ya terör örgütü diyemeyen, İBB Başkanı'nın Hamas'a terör örgütü yaftası yapıştırması, Siyonizmin değirmenine su taşımaktır." dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

"Cumhuriyet'in yeni yüzyılında tarihi sorumluluklarımız var. Türkiye seçimsiz döneme girmiştir. Önümüzdeki dönem verimli gelişmelere sahne olmalı. Vatandaşın beklentisi sürdürülebilir hizmettir. Vakit kaybetmeksizin işe koyulmalıyız.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi siyasi ve stratejik kuvvetimiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sorgulayan, karalayan çevrelerin korkusu uyanan devin ayağa kalkması, küresel hadiselerde sözü geçen bir Türkiye doğuşudur. Doğum sancılı olsa da lider ülke Türkiye'dir.

'İsrail’in soykırım suçunun takipçisi Türkiye’dir'

İsrail’in Gazze’de işlemiş olduğu soykırım suçunun takipçisi Türkiye’dir.

Dökülen kanlar inşallah yerde kalmayacaktır. Gazze şeridinde korkunç bir trajedi yaşanmıştır. Gazze'de 37 milyon ton molozun temizlendiği ve bunların temizliği için 14 yıla ihtiyaç olduğu tespit edilmiştir. Rehine takası ve ateşkes görüşmelerinin sonuca bağlanması gönülden dileğimizdir. Gazze'nin yanı sıra Batı Şeria tehlike altında. Siyonistlerin amacı Filistin topraklarını yutmaktır. BM Filistin sorunu çözümünde acz içindedir. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ndeki veto sistemi de çözüm arayışlarını tıkamaktadır. Konsey, Gazze'de barışı sağlamaktan çok uzaktır.

'Netanyahu Lahey'de yargılanacaktır'

Netanyahu Lahey'de yargılanacaktır. Bu cani görevden uzaklaştırılmalıdır.

İmamoğlu'na Hamas tepkisi

PKK'ya terör örgütü diyemeyen, İBB Başkanı'nın Hamas'a terör örgütü yaftası yapıştırması, Siyonizmin değirmenine su taşımaktır. İBB Başkanı küresel emperyalizmin kanlı yüzlerine alın beni tepe tepe kullanın mesajı vermiştir. Kulun bir hesabı olabilir, ama Allah'ın da bir hesabı vardır. Hamas’a terör örgütü demek, Gazze’ye sırt dönmektir.