Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Şubat için En Güzel Hediye Önerileri

Son zamanlar da kanvas tablo, sevgililer günü hediyeleriarasında popüler seçenekler arasında yer alıyor.
14 Şubat için En Güzel Hediye Önerileri
08 Şubat 2017 15:35:00
Son zamanlar da kanvas tablo, sevgililer günü hediyeleriarasında popüler seçenekler arasında yer alıyor.

Sevgililer günü hediyeleri her zaman seçimi zor verilen kararlardır. Sevgiliniz veya eşiniz için bu güne özel olarak bir hediye almak istiyorsanız pek çok farklı seçenek ile karşılaşacaksınız. Bu seçenekler arasında ilk sırada ise kanvas tablomodelleri yer alıyor. Kanvas tablo, gerekse bir bayana, gerekse de bir erkeğe hediye edilebilecek en güzel sevgililer günü hediyeleri arasında yer alıyor.

Kanvas Tablo

Kanvas tablo, sevgililer günü hediyeleriarasında en popüler seçenekler arasında yer alıyor. Uygun fiyatlar ile satın alabileceğiniz kanvas tablo modellerinde çeşit sayısının fazla olması da göz dolduruyor. Bununla birlikte dilerseniz özel bir anınızı veya sevgiliniz ile olan fotoğrafınızı da kanvas tablo olarak yaptırıp hediye edebilirsiniz.

Bay ve Bayan İkili Kol Saatleri

Günümüzde en çok karşılaştığımız ve en çok tercih edilen hediyelerden biri olan ikili kol saatleridir. Size özel yazılar yazabilir şekiller yapabilir hatta sevgilinizin ve sizin fotoğrafını kol saatlerini üstüne yapabilirler. Oldukça romantik ve özel bir hediye olabilecek nitelikte olan bu kol saatleri son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. İster metal kordonlu isterseniz bez kordonlu olabilir. renkrenk çeşit çeşit her şeklide bulabileceğiniz bu saatler size ve sevgilinize çok yakışacak.

İsme Özel Kalem ve Ayna Set

Genel bir ihtiyaç olan kalem ve ayna ile sevgilinize kendini özel hissettirecek ve daima ihtiyacı olacak bir set olabilir. Sevgililer günü için hem ideal hem de kullanışlı bir hediye tercihi olabilir.

(Kişiye özel aşk konulu kanvas tablo sevgililer günü hediyesi için düşünülebilir. Bu ürünü buldumbuldum.com'dan sipariş verebilirsiniz.)

Kişiye Özel Love Çerçeve

Sevgilinizin ve sizin fotoğraflarını koymak için ve üzerinde isimleriniz yazan daima baş ucunuzda duracak olan bu çerçeve ile kolayca aşkınızı sevgilinize ya da eşinize anlatabilirsiniz. Daha önce çektirdiğiniz fotoğrafınızı takabilir baktıkça sevgiliniz sizi hatırlar. En anlamlı ve güzel hediyelerden biri de anılarımız, fotoğraflarımızdır bu fotoğrafları hak ettiği güzel bir çerçeve ile taçlandırmak gerekir.

Altın İki Kalp Bileklik

Sevgililer gününde en çok tercih edilen hediyelerden bir diğeri ise takılardır. Takılar özellikle tek taş yüzükler ve kolyeler en çok kabul görenlerdir. Biraz da olsa farkındalık yaratmak istiyorsanız kız arkadaşınıza bileklik hediye edebilirsiniz. Altının zerafeti ve kalp imgesinin uyumu ile aşkınızı dile getirmenin en kolay yolu sevgilinize kalpli bileklik hediye etmektir.

Sevgiliye Özel Takvim

Sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz ayları, yılları, hatta günleri takvime işlemek ister misiniz? Her takvim yaprağında sizin ve sevgilinizin anılarını anlatan sözler ve fotoğraflarınız yer alıyor oldukça özel bu hediye de sevgiliniz ve sizin anıları canlanacak.

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Kullanışlı ve romantik sözlerle dolu bu çakmağı sevgiliniz çok sevecek. Bir yüzünde ikinizin fotoğrafı yer alıyor diğer tarafında ise sizin sevgilinize yazdığınız aşk dolu sözler bulunuyor. Bu çakmağı her kullandığında siz aklına geleceksiniz. Çakmak her yandığında ise aşkımızın ateşi hiç sönmesin mesajını sevgilinize iletmiş olacaksınız.

Atkı ve Eldiven Seti

Sevgilinize alacağınız bu çok anlamlı ve çok kullanışlı hediye soğuk havalarda sevgilinizi ısıtmaya yarayacak. Her kullandığında size teşekkür edecek, içini ısıtan aşk dolu hediyenizle hem elleri hem de kalbi ısınacak.

LovePillows u2013 Sevgili Yastığı

Kalp şeklinde olan kırmızı ve kadife kumaştan yapılmış bu yastık ile sevgiliniz başını yastığa koyduğuna hep sizi düşünecek.

İki Minik Serçe Anahtarlık, Anahtar Yuvası

Aşk yuvanızın kapısını açan anahtarlarınız için size ve eşinize şirin bir anahtar ve anahtarlık seti. Sevgiler gününde ufak bir jest olabilir. minik serçeler sizi ve eşinizi anlatan şirin bir konsept olabilir.

LoverUmbrella u2013 Çift Kişilik Şemsiye

Sevgilinizle yağmurlu havalarda birlikte yan yana yürüyebileceğiniz, sizi yağmurdan koruyacak çok şık ve kullanışlı bir ürün. Hem romantik hem de sizi yağmurdan koruyacak şemsiyeniz çok işinize yarayacak.

Abajur Mum

Romantik akşamların vazgeçilmez ürünü mum, hem ortamı aydınlatıp hem de romantik bir konsept yapmanızı sağlayacak.

Kişiye Özel iPhone 4, 4s, 5, 6 Kılıfları

Sevgiliniz ve sizin fotoğrafınızın üzerinde baskılı olan kılıflar hem telefonunuzu koruyacak hem de sevgilinizle fotoğrafınızı saklayacaktır. Sevgililer gününde böyle bir hediye tercih edilebilir.

Pırlanta Sonsuzluk Yüzük

Bildiğimiz üzere pırlanta aşkı temsil eder ve bayanların en çok sevineceği ve hayal ettiği hediyelerden biri de pırlanta yüzüklerdir. Sonsuzluk şekli ise aşkınızın sonsuza kadar devam edeceğini anlatır. Eğer sevgilinize sevgililer gününde pırlanta sonsuzluk yüzük alırsanız sevgilinizin kalbini sonsuza kadar çalmış olursunuz.