Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

2. İstiklal Zaferi'ni taçlandırmak için Ayasofya'yı açalım!

Gelin bu 2. İstiklal zaferinin şükrünü Ayasofya'da eda edelim ve Ayasofya'yı ibadete açalım... Bu sözler Stratejist-yazar Taner Akkuş'a ait..
2. İstiklal Zaferi'ni taçlandırmak için  Ayasofya'yı açalım!
21 Temmuz 2016 16:56:00
Gelin bu 2. İstiklal zaferinin şükrünü Ayasofya'da eda edelim ve Ayasofya'yı ibadete açalım... Bu sözler Stratejist-yazar Taner Akkuş'a ait..
Darbe girişiminin milletimizin el birliğiyle püskürtülmesi sonrasında kazanılan bu kutlu zaferin şükrünü eda edebilmek adına anlamlı bir çağrıda bulunan Akkuş sözlerine şöyle açıklık getirdi;Ülke olarak tarihi günlerden geçiyoruz. Milletin iradesine kasteden FETÖ'cü caniler milletin azmi ve kararlılığı ile hain hedeflerine ulaşamadı. Aziz milletimizin omuz omuza vererek adeta Osmanlı ruhunu diriltilcesine tekrar bir Çanakkale destanı yazması büyük bir şükrü gerektirir kanımca. Bu zaferi kazanmamızda canlarını veren şehitlerimizin aziz ruhlarını şad etmek için gelin hep birlikte şükür namazı için biraraya gelelim. BU VESİLEYLE AYASOFYA İBADETE AÇILMALI Tüm siyasiler, ordu komutanları, üst düzey bürokratlar, kanaat önderleri ve büyük alimler biraraya gelip 7 düvele karşı kazandığımız bu ileride torunlarımıza da anlatacağımız zaferin şükür namazını kılalım.' diyen Akkuş sözlerini şöyle sürdürdü;'Bu vesileyle önceden takdir edilecek bir cuma günü vaktinde Diyanet İşleri Başkanı sayın Mehmet Görmez'in önderliğinde şükür namazı kılalım. Hatta ve hatta böyle bir namazı yeniden ibadete açılacak Ayasofya Camisi'nde kılmak bu büyük zaferi daha da unutulmaz kılacaktır. 'Stratejist Akkuş; sözlerini 'Gazze'nin ağlayan gözyaşını dindirmek, Myanmar'ın kanayan yarasını sarmak ve zulüm gören tüm İslam aleminin bekasını simgeleyen Ayasaofya camisini ibadete açarak kutlu zaferimizi taçlandirmamiz gerekir' diyerek tamamladı.