Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

5 il için sarı kod verildi: Kuvvetli sağanak yağış geliyor!

Meteoroloji, Ağrı, Iğdır, Kars çevresi ile Erzurum'un güneydoğusu ve Van'ın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağışların beklendiği 5 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
5 il için sarı kod verildi: Kuvvetli sağanak yağış geliyor!
12 Eylül 2023 09:59:31
Meteoroloji, Ağrı, Iğdır, Kars çevresi ile Erzurum'un güneydoğusu ve Van'ın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağışların beklendiği 5 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde hava durumu parçalı yer yer çok bulutlu olacak. Özellikle Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı bölgeleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Tokat, Bingöl, Mardin, Siirt ve Batman çevreleri, Amasya'nın kuzey ilçeleri, Şanlıurfa'nın güney ilçeleri ile Doğu Akdeniz'in toroslar mevkii, Mersin, Adana'nın güneyi ve Hatay'ın batı kesimlerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

Marmara Bölgesi:

Bugün Marmara Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli bir şekilde esmesi muhtemel.

Ege Bölgesi:

Ege Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak Kuzey Ege kıyıları boyunca kuvvetli rüzgarlar (30-50 km/saat) olabilir.

Akdeniz Bölgesi:

Akdeniz Bölgesi'nde genel olarak parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'in bazı bölgelerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar görülebilir.

İç Anadolu Bölgesi:

İç Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi:

Batı Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi:

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar görülebilir.

Doğu Anadolu Bölgesi:

Doğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Bölgenin doğusunda ve Bingöl çevresinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Ayrıca Ağrı, Iğdır ve Kars çevrelerinde yerel kuvvetli yağışlar olabilir.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi:

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Gece saatlerinde Siirt, Batman ve Mardin çevrelerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar görülebilir.

VF kat sağ