Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.82
Gram Altın
2440.17
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

ABD'de film gibi kurtarma operasyonu!

02 Mart 2024 12:46:19
​ABD'nin Kentucky eyaletinde, Louisville kentinde dün meydana gelen bir trafik kazasında, Clark Memorial Köprüsü'nde baş aşağı asılı kalan bir TIR'ın kadın şoförü, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

ABD'nin Kentucky eyaletinde, Louisville kentinde dün meydana gelen bir trafik kazasında, Clark Memorial Köprüsü'nde baş aşağı asılı kalan bir TIR'ın kadın şoförü, itfaiyenin hızlı ve cesur müdahalesiyle kurtarıldı. İtfaiye ekibi, TIR'ın nehre düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını hemen değerlendirerek harekete geçti.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, vinç kullanarak TIR'ın sürücü bölmesine ulaştı ve mahsur kalan kadın sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba harcadı. İtfaiye eri Bryce Carden, hızlı ve ustaca manevralarıyla sürücüyü kurtararak olayın kahramanı oldu.

İtfaiye yetkilileri, operasyonun yaklaşık 40 dakika sürdüğünü ve mağduru güvenli bir şekilde kurtardıklarını belirterek, operasyona katılan tüm ekip üyelerini övdü. Louisville Belediye Başkanı Craig Greenberg ise itfaiye ekibine teşekkür ederek, cesur müdahaleleri sayesinde sürücünün hayatta olduğunu vurguladı.