Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Abiyeler Her Geçen Yıl Çeşitlenmekte

Abiyeler Her Geçen Yıl Çeşitlenmekte
30 Mart 2017 21:00:00

Piyasa üzerinde talebin sürekli olarak artması ile orantılı olarak üretim de bir o kadar genişlemekte ve her türlü tesettür giyim kuşamdaki çeşitlilik fazlalaşmaktadır. Bütün bir yıl içerisinde tümü giyim çeşitleri içerisindeki modeller arasında sürekli bir gelişme söz konusudur. Bunlar tarz ya da renk olarak kendisini her sene farklı bir şekilde göstermektedir. Baştan aşağı yaz ya da kış için gidilecek olan yerler adına birbirinden şık ve hoş giyimler hanımları mutlu etmektedir.

Özellikle de yaz ayları geldiği zaman bu çeşitlilik oldukça fazla artmaktadır. Bunun temel sebeplerinden biri ise yazları yapılan düğün ya da nişan ve benzeri özel davetler adına alınacak olan abiye ve elbise modelleridir. Her sene yaz daha gelmeden o yılın modası gün yüzüne çıkmakta ve bu sayede hanımlar hemen internete sarılarak birbirinden şık ve hoş tasarımlar eşliğinde yapılmış abiye ve elbise çeşitlerine bakmaktadır. Özellikle internet üzerinde bulunan birçok farklı alış veriş siteleri bünyesinde oldukça uygun fiyatlara satılmakta bu sayede bir yerine birden fazla tesettür giyim çeşitleri alınabilmektedir.

Yeni moda abiye çeşitleri

2017 yılı olarak bu sene de yine oldukça geniş bir seçenek imkanı ile abiye modelleri tüm hanımları bekliyor. Düğün ya da nişan için her zevke, bedene ve yaşa göre model veya renkler çeşitliliği sayesinde dolapları daha fazla zenginleştirecek. Bu yıl en çok rağbet görecek olan abiye modelleri arasında ise baştan aşağı sade olan ve kemeri taşlı abiye ürünleri beğeni toplayacak. Beli tam olarak kavrayan, hoş bir görünüm sunan ve görsel açıdan dikkat çekici güzel bir görümün ile gittiğiniz özel davetlerin yıldızı olabilirsiniz.

Kemerinin tamamı parlak pırlanta çeşitleri ile donatılmış olan kemerler her renk abiyeler için kullanılabilmektedir. Renk olarak ise ön planda olanlar siyah, mor ya da pembe ürü çeşitleri dikkatleri üzerine topluyor. Eşarp olarak ise parlak bir gri renk ile üretilmiş bir model oldukça güzle bir kombin yaratabilmektedir. Aynı zamanda üzeri tamamen pullar ile tasarım yapılmış balık abiye modelleri hanımların vücudunu güzel bir şekilde sararak harika bir görünüm vermektedir. Siyah, yeşil ya da pembe renkleri de yine en çok tercih edilen renkler olarak ön plana çıkmaktadır. Hanımlar daha bunun gibi farklı abiye çeşitleri sayesinde tatlı bir seçim zorluğu çekecek.

Yaz için moda elbiseler

Yaz artık gelmek üzere hanımlar için güzel bir elbise seçimi yapıp satın almak, gideceği özel davetlerde ya da arkadaşları ile çıkıp giymek adına araştırmalara başladı bile. Zengin bir tesettür elbise çeşidi de tüm hanımları beklemekte ve bu konuda mutlu etmektedir. Önü şerit detayı bulunan ve bele kadar gelen düğmeler ile sade kemerli elbiseler özellikle akşamları hanımlar için büyük bir fırsat sunacaktır. Bu ürünler içerisinde aynı zamanda tulum şeklinde olan elbise türleri de yine hanımların hoşuna gideceği aşikar. Alt kısmı bol olarak tasarım yapılmış ve son derece şık bir kemeri bulunan elbise modelleri seçeneği bu sene arttıracaktır. Ayrıca bluz ve gömlek çeşitleri de yine düğmeli ve fularlı gömlekler harika bir görünüm sunmaktadır.

Vücudu saran etekler ile tamamlanan ürünler için koyu mor rengi ve pudra ile beyaz renkler en fazla tercih edilecek ürün çeşitleri arasında geçecektir. Etek kısımları ise daha çok siyah ve koyu renkler ile kombinlenecektir. Farklı renk seçenekleri ışığı altında yelek, pantolon ya da etek modelleri de hanımlar adına çokta piyasadaki yerini almış durumdadır.