Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ağzı bozuk Odatv yazarı, CHP'den 'hesapçık' sordu

CHP yönetimi ve vekillerinin sesiz kaldığı CHP'li belediyelerdeki yolsuzluklar karşısında nihayet sol cenahtan bir ses geldi. Oda TV'nin ağzı bozuk yazarı özür diler gibi olsa da CHP'ye hesap sordu.
Ağzı bozuk Odatv yazarı, CHP'den 'hesapçık' sordu
11 Aralık 2017 14:21:00
CHP yönetimi ve vekillerinin sesiz kaldığı CHP'li belediyelerdeki yolsuzluklar karşısında nihayet sol cenahtan bir ses geldi. Oda TV'nin ağzı bozuk yazarı özür diler gibi olsa da CHP'ye hesap sordu.

MilatGazetesi.com

CHP'li belediyelerde patlak veren yolsuzluk skandalları ve bu skandallar karşısında CHP yönetimi ve milletvekillerinin suskunluğu sonunda Oda TV yazarı Nihat Genç'i de isyan ettirdi. AK Parti ve AK Partililer başta olmak üzere dindar Müslümanlara yönelik hakaret ve küfür dolu yazılarıyla meşhur Oda TV yazarı Nihat Genç'in, onda biri AK Parti'de olsa sayfalar dolusu hakaret ederek yazacağı hadiseleri, konu CHP olunca adeta özür dilercesine dile getirmesi dikkatlerden kaçmadı. Yine de geçmişte Necmettin Erbakan, son dönemde ise AK Parti ve AK Partili düşmanlığı dışında bir cümle kuramayan Nihat Genç'in özür dilercesine olsa da CHP'lilerden hesap sorması bir gelişme olarak değerlendirildi.

Odatv yazarının CHP'nin neden HDP ve terör örgütleri PKK, DHKP-C, FETÖ ile yan yana geldiğini de sorması beklenirken, gözlerini kör eden Müslüman düşmanlığından uyanması halinde daha nice gerçekleri göreceği dile getiriliyor.

İşte Nihat Genç'in Milat'ta yer veremeyeceğimiz derecede gayri ahlaki bir başlıkla OdaTV'de yayınlanan yazısının ilgili bölümü:

"Sevgili Tuncay Özkan, Mustafa Balbay, Dursun Çiçek, Barış Yarkadaş, Eren Erdem, Haluk Pekşen, Muharrem İnce ve bilumum.

CHP'li belediye başkanlarına yapılan yolsuzluk iddialarına karşı lütfen bir şey söyleyin.

Söylediğin şeyin içinde lütfen Atatürk olmasın.

Bunca yıl birtakım şaibe ve iddiaları bu sütunda Odatv ve Nihat Genç dile getirdiğinde yediğimiz küfür kalmadı.

Çok önceden ikaz ettik, yazdık çizdik, mahkemelik olduk ve sonuç, kovulduk, galiz küfürlerin nişangahı olduk.

Kamuoyu sizler için "vekillikleri" ellerinden gider korkusuyla bunca zaman CHP'li belediyeler için konuşamadıkları iddiasında bulunuyor.

Gün, mertliğinizi, dürüstlüğünüzü, temizliğini, ışıl ışıl vatan evladı olduğunuzu kamuoyu önünde "ispatlamak", partinizi ve kişiliğinizi ve fikirlerinizi 'temizlemek' günüdür.

Twitlerinizde Atatürk'ü Deniz Gezmiş'i Adile Naşit'i katledilen aydınları "istismar" etmekten vazgeçin, önce, itibarınızı ve onurunuzu koruyun, cumhuriyet değerlerini ve insan haklarını ve Atatürk ve Deniz Gezmiş'in hatıralarını bu şaibeleri "örtmekten" sadece bir gün vaz geçin, cevap verin."