Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Ak Parti Bahçelievler Teşkilatı iftar programında bir araya geldi

​Ak Parti Bahçelievler Teşkilatı 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde okullarda görev alacak avukatlarla iftar programında bir araya geldi.
​Ak Parti Bahçelievler Teşkilatı iftar programında bir araya geldi
23 Mart 2024 14:21:53
​Ak Parti Bahçelievler Teşkilatı 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde okullarda görev alacak avukatlarla iftar programında bir araya geldi.

Avukatların yoğun katılım gösterdiği programa Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı SN. Fatih Tuna, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Seçim İşleri Başkanı Av. Uğur Yılmaz, Ak Parti Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Yasin Özdemir ve Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Av. Helin Görgül katıldı. Açılış ve teşekkür konuşmasını Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Seçim İşleri Başkanı Av. Uğur Yılmaz yaptı. Her seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de avukatlara büyük iş düştüğünü, sandık kurullarının oluşumunda ve oyların sayımı esnasında avukatların hukuki bilgisiyle yaşanabilecek bir çok sorunu çözebildiğine değindi. Av. Yılmaz, “Bahçelievler’de Dr. Hakan Bahadır İstanbul’da ise Murat Kurum başkanımızın rekor oyla kazanacağı seçim zaferinde emekleriyle avukatlarımızın payı çok büyük olacaktır. Bugün sizlere seçime kadar ve seçim günü istifade edebileceğiniz sandık rehberi genelge, itiraz dilekçe örnekleri gibi materyalleri de teslim ederek seçim gününe tüm yönleriyle hazır olacağız” dedi.

iftar_3a7228098963aae2fd1d41b270cad3b4.jpg

Av. Yılmaz, daha sonra Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna’ya teşekkürlerini sunarak konuşması için takdim etti.

Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, “Tüm avukatlara katılımları için teşekkür ediyorum. Seçim gününe kadar seçim irtibat bürolarında, ilçe binasında avukatlarımızın teşkilatımızla kaynaşmasını, okullarda avukatlarımızın varlığının teşkilata psikolojik anlamda da güç kattığını hepimiz biliyoruz. Bilgi güçtür. Avukatlarımız olarak sizler hukuki bilginizle sabah erken saatte sandık kurullarının oluşumundan son oyun sayımına kadar sandıklarımıza sahip çıkacağınızdan eminiz. Teşkilatımız SKM’miz yoğun bir şekilde sahada çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Bahçelievler’imizde Dr. Hakan Bahadır ve İstanbul’da Murat Kurumla ‘Yeniden Bahçelievler Yeniden İstanbul’ zaferini bu kadrolarla birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

teskilat_2e5d8e7522508a717142b2dec0fe3458.jpg

Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Av. Helin Görgül ve Ak Parti Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Yasin Özdemir’inde aralarında olduğu bir çok kıymetli eski ve yeni teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ve adayları ile beraber oldukça sıcak bir ortamda geçen toplantı, tüm avukatlarla istişare ederek geç saatlere kadar devam etti. Toplantı sonunda herkes 31 Martta yaşayacağımız büyük zafer için hazır olduklarını söyledi.