Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2427.63
BIST 100
10218.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Akşener'den görülmemiş kurşun şovu

05 Nisan 2023 13:36:35
İstanbul İl Binası'na kurşun isabet eden İYİ Parti'nin genel başkanı Meral Akşener, kürsüde işi şova döktü.

İYİ Parti binasına 5 gün önce akşam saatlerinde kurşun isabet etti. Ertesi gün ihbar yapıldı, olay yerine polis ekipleri intikal etti ve soruşturma başladı. Bu arada kumar masasına tekrar oturup HDP ile yol yürüyen İYİ Parti lideri Meral Akşener eriye oylarını toparlamak için 'Korkmuyoruz' diyerek Başkan Erdoğan'ı hedef aldı. Ancak gerçek ortaya çıktı.. Ve olayın inşaat sahasındaki hırsızlık olayından seken kurşun olduğu ortaya çıktı..

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın binasına mermi isabet etmesine değindi, işi şova döktü..

Akşener, kendisinden özür bekleyen Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da saldırdı. Akşener, "Recep Bey utanmasan, mermiye saldırdı diye parti binamızı tutuklayacaksın. Bir de senden özür dileyeceğim öyle mi? Hadi oradan be hadi oradan! Çok beklersin!" dedi.

Özür dilemek yerine partililere seslenip "direneceksiniz" edebiyatı yapan Akşener, kürsüye getirdiği mermileri yere attı. O utanç verici anlar alay konusu oldu.