Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Alanya'nın En Güzel İslami Otelleri

Antalya'da İslami kaidelere uygun olarak hizmet sunan otellerin başında yer alan Adenya Hotel Resort & Spa muhafazakar ailelere tatil hizmeti sunuyor.
Alanya'nın En Güzel İslami Otelleri
01 Eylül 2023 16:09:06
Antalya'da İslami kaidelere uygun olarak hizmet sunan otellerin başında yer alan Adenya Hotel Resort & Spa muhafazakar ailelere tatil hizmeti sunuyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapmak istiyorsanız ve muhafazakar bir yaşam şekline sahipseniz bu bölgenin en güzel otellerini seçmek için titiz davranmalısınız. Elbette Alanya İslami oteller konusunda yüz güldüren tatil bölgelerinden biridir. Tamamen İslami kaidelere uygun bir hizmet sunan çok sayıda otelin olduğunu aktaralım. Bu nedenle, sınırlı sayıda seçenek arasından tercih yapmak zorunda değilsiniz. Sizler için bazı otel önerilerimiz de olacak.

Adenya Hotel Resort & Spa

Muhafazakar yaşam şeklinde uygun bir hizmet sunan Alanya İslami Oteller bu otel bölgenin en güzel yerlerinden birinde konumlanmış durumda. Tatilcilerin muhteşem bir manzara eşliğinde konaklamaları mümkün olabiliyor. Alkol servisinin yapılmadığı ve sadece helal yiyeceklere yer verildiği bilgisini de aktaralım. Kadınlar için tamamen korunaklı olan plaj ve güneşlenme alanları bulunuyor. Sadece kadınlara ait olan plaj ve güneşlenme alanlarının yanı sıra karışık kullanım için tasarlanmış olan bir plaj da mevcut. Bu plaja kadınlar tesettür mayo ile girebiliyorlar.

Bununla birlikte kadınlara özel ve yine tamamen korunaklı olarak tasarlanmış kapalı havuz da var. Özel olarak kiralanabilen bir başka kapalı havuz seçeneği de sunuluyor. Karışık kullanım için hazırlanan açık havuz kadınlar tarafından da tesettür mayo ile olmak kaydıyla kullanılabiliyor. Spa merkezi, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness, masaj, tuz odası da var ve bu alanlar da tamamen kadınlara özeldir. Bu alanlar tamamen korunaklı olarak tasarlandığı için tatilciler mahremiyet konusunda herhangi bir endişe yaşamadan kullanabiliyorlar.

Eğer tercihinizi bu otelden yana kullanmak istiyorsanız gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisine ulaşmak için HalalBooking.com adresine tıklayabilirsiniz. Bu site üzerinden söz konusu otel için rezervasyon işlemlerinizi dakikalar içerisinde yapabileceğinizi belirtelim. Aynı zamanda otelin fotoğraflarını inceleyebilir ve nasıl bir yerde konaklayacağınız konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Wome Deluxe

Tesisteki tüm yiyeceklerin her zaman helal olduğu ve hiçbir noktasında alkol kullanımına izin verilmeyen otellerden biri de Wome Deluxe oluyor. Alanya’da hizmet veren bu otel kadınlara özel ve tamamen korunaklı olarak tasarlanmış plaj ile güneşlenme alanlarına sahiptir. Kadınların tesettür mayo ile kullanabilecekleri karışık havuz ve karışık plaj imkanları da bulunuyor.

Bazı odalarda spa küveti ve jakuzi de bulunuyor. Elbette tatilciler için son derece önemli olan ve konforlu bir şekilde kullanılabilecek spa merkezi, fitness merkezi, hamam ya da buhar banyosu gibi imkanların da olduğunu ekleyelim. Tatilciler özel olarak kapalı havuz kiralama imkanından faydalanabiliyor.

Otelde konaklayanların yaptıkları yorumlara göz attığınızda sunulan hizmete dair fikir sahibi olabilirsiniz. Bu bilgilere göz atmak için ve otelin puanını görmek için hangi adrese tıklamanız gerektiğini artık biliyorsunuz. HalalBooking.com internet sitesi üzerinden tamamen muhafazakar yaşam şeklinde uygun bir hizmet sunan tüm oteller gibi söz ettiğimiz bu otel hakkında da fikir sahibi olabileceğine her türlü bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılıyor olması durumunda site üzerinden rezervasyon işleminizi de yapabiliyorsunuz.

Adin Beach Hotel

Alanya’da hizmet veren bu otel tatilcilere sunduğu olanaklar ile ön plana çıkıyor. Öncelikle tesisin hiçbir yerinde alkol kullanılmadığını ve sadece helal yiyeceklere yer verildiğini aktaralım. Bu konuda bir endişe duymadan yerinizi ayırtabilir ve keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Otelde sadece kadınlara özel olan çeşitli alanlar da bulunuyor. Bu alanlar tamamen korunaklı olduğu için kadınlar mahremiyet endişesi yaşamadan yüzme ya da güneşlenme gibi aktivitelerde bulunabiliyor.

Yalnızca kadınlara özel olan, tamamen korunaklı hem açık havuzu hem de kapalı havuzu var. Denizi kullanmak yerine havuzda yüzmeyi tercih eden kadınlar için bu olanakların büyük bir önem taşıdığını belirtelim. Bu alanlarda hizmet veren personel sadece kadınlardan oluşuyor. Tesettür mayo ile kadınların girebileceği karışık kullanım havuz da bulunuyor. Özellikle ailelerin bu havuzu tercih etmesi mümkün olabiliyor. Muhteşem manzaraları eşliğinde ve gayet konforlu bir şekilde dizayn edilmiş odalarda konaklayarak hayal ettiğiniz tatil yaşamak istiyorsanız otel seçiminizi bu yönde yapabilirsiniz.

Bera Alanya Otel

Alanya'da muhafazakar koşullara uygun bir şekilde hizmet veren otellerden biri de Bera Alanya otel oluyor. Kadınların genellikle tesettür mayo ile kullandıkları ve karışık kullanım için dizayn edilen bir plajı var. Sadece bayanlara özel bir alanda yüzmek isteyenler tamamen korunaklı olan ve yalnızca kadınların girmesine izin verilen açık havuzu kullanabilir. Aynı özelliklere sahip olan bir de kapalı havuz bulunuyor. Bu havuzda yine korunaklı olarak hazırlandığı için dışarıdan görünmesi mümkün olmuyor ve kadın personel hizmet veriyor.

Tıpkı diğer muhafazakar otellerde olduğu gibi helal yiyecekler ile hazırlanmış olan gıdaların servis edildiğini ve tüm tesiste alkol kullanımına izin verilmediğini de eklemek gerekir. Kadınlara özel olan, %100 korunaklı spa merkezi, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness, masaj, tuz odası gibi imkanlar da tatilcilere sunuluyor.

Bununla birlikte, bazı odalarda tamamen korunaklı olan saunanın da bulunduğunu belirtmek isteriz. Spa küveti ve jakuzi gibi imkanlar da bazı odalarda var. Otel hakkında daha fazla bilgi almanız size uygun olup olmadığını belirlemenizi sağlayacaktır. Daha fazla bilgi almak için de HalalBooking.com adresine tıklamanızı tavsiye ederiz. Gereksiz bir zaman kaybı yaşamadan kendinize uygun bir otel bulmanın en kolay yolu bu siteye uğramaktır.

Wome Prime

Tatilcilerin ihtiyaçlarının eksiksiz bir şekilde karşılanması için her türlü detayın düşünüldüğü otellerden biri olduğunu belirtelim. Öncelikle, bu otelde de hem açık hem de kapalı havuz bulunuyor. Özel olarak kiralanabilen kapalı havuz tamamen korunaklı olarak hazırlanmış durumdadır. Yine kadınlara özel olan ve tamamen korunaklı bir diğer kapalı havuzu da bulunuyor. Açık havuzu kullanmak isteyen kadınlar da unutulmamış ve kadınlar için hazırlanan korunaklı bir açık havuz imkanı da var.

Spa merkezi, tuz odası, hamam, buhar banyosu, fitness merkezi ya da masaj salonu özel olarak kiralanabiliyor. Aileler bu alanlara kiralayarak sadece kendileri tarafından kullanılmasını sağlayabilir. Tesisin en fazla 500 metre uzağında bulunan restoran kafe ya da marketlerde de yalnızca helal yiyeceklere yer verildiği bilgisini aktaralım. İslami kaidelere uygun bir hizmet sunulduğu için tesiste alkol kullanımına izin verilmiyor.

Yaz tatilinde son derece konforlu ve lüks bir ortamda konaklamak isteyenler için ideal bir otel olduğu bilgisini de eklemek gerekir. Eğer hem konfora hem de sunulan olanaklara önem veriyorsanız gönül rahatlığı ile bu oteli tercih edebilirsiniz. Bu noktada aklınıza gelen soru fiyatlar olacaktır. Gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisine ulaşmak için HalalBooking.com adresine uğramanız yeterli olacak.

Modern Saraylar Otel

Sizlere son önerimiz de Modern Saraylar Otel oluyor ve muhafazakar ailelerin gönül rahatlığı ile konaklayabilecekleri otellerden biridir. Helal yiyeceklere yer veriliyor olması ve alkolsüzlük kuralının uygulanması bilmek isteyebileceğiniz hususlardan biridir. Bunun yanı sıra, kadınlara özel ve tamamen korunaklı olan alanlar da sunuluyor. Plaj ve güneşlenme alanı gibi ihtiyaçların rahatlıkla karşılanabildiğini de ekleyelim. Alanya'da konaklayabileceğiniz muhafazakar oteller sadece sıraladıklarımızdan ibaret değil. Daha fazla sayıda otel seçeneğini gözden geçirmek için HalalBooking.com adresine mutlaka uğrayın.