Dolar (USD)
32.35
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2393.26
BIST 100
10262.94
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Albüm gelirini otizmli çocuklara bağışladı

Çukur dizisinde seslendirdiği türküyle büyük beğeni toplayan sanatçı Gökhan Bölükçü, şarkı gelirlerini otizmli çocuklara bağışladı.
Albüm gelirini otizmli çocuklara bağışladı
18 Temmuz 2018 16:41:00
Çukur dizisinde seslendirdiği türküyle büyük beğeni toplayan sanatçı Gökhan Bölükçü, şarkı gelirlerini otizmli çocuklara bağışladı.

İlhan ÇULHA

Çukur dizisi için düzenlemesini yaptığı "Haydar Haydar" türküsünü oyuncu Nebil Sayın'la seslendiren Gökhan Bölükçü'nün, 'Cehennemin Dibi' isimli şarkısının yer aldığı single albüm çıktı. Bölükçü'nün kendi adını taşıyan Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sunulan albüm oldukça iddialı...

Otizimli çocuklara destek

Sanatçı Bölükçü, klip gelirlerini otizimli çocukların sağlık ve eğitim hizmetlerine aktarılacağını belirterek, anlamlı bir projeye imza attı. Bölükçü, Haydar Haydar ve Cehennemin Dibi teklilerini Çukur dizisinin de desteklediği Tohum Otizm Vakfı'na bağışlayacağını kaydetti. Genç sanatçı bunu sadece single'ın gelirlerini bağışla bırakmayıp klibin içerisinde de ''Otizmin farkındayız, onların yanındayız'' sloganını yerleştirerek desteğini sürdürdü.

Toplumsal konulara dikkat çekmek istediklerini dile getiren Bölükçü, "İlk defa sözünü, müziğini ve aranjesini bir arada yaptığım bir eser oldu. Bu durum beni de oldukça heyecanlandırdı. Sanat, böylesi önemli toplumsal konulara dikkat çekme amacıyla yapılınca daha bir anlamlı oluyor. Bende bu şarkıyla bu güzel projeye anlam katabildiysem ne mutlu bana... Umarım tüm dinleyenler beğenir ve bu projeye destek olarak bir otizmli çocuğun eğitim hayatına katkıda bulunurlar" diye konuştu.