Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2410.96
BIST 100
10286.22
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Alışverişi fırsata çevirecek kampanya

Beyaz eşya ve mobilya satış sektörünün lider firması ERPA, 12. ayda başlayacak yıl sonuna özel müthiş bir alışveriş kampanyasıyla yeni sezona girmeyi hedefliyor.
Alışverişi fırsata çevirecek kampanya
18 Kasım 2015 12:01:00
Beyaz eşya ve mobilya satış sektörünün lider firması ERPA, 12. ayda başlayacak yıl sonuna özel müthiş bir alışveriş kampanyasıyla yeni sezona girmeyi hedefliyor.

ENES BABACAN / İSTANBUL

Piyasalardaki geçen sezonun "kaos senaryoları"nı sona erdirmeye niyetli ERPA Yönetim Kurulu Başkanı H. Erdem Ede, "2015 yılı genel itibariyle tüm sektörler açısından kayıp bir sene olarak tarihe geçti. İki seçim üst üste geçiren, 7 Haziran seçimlerinin ardından terörle terbiye edilmeye çalışılan ülkemiz ekonomisinin tekrar dinamizm kazanması için bir şeyler yapılması gerektiği kanaatimi sürdürüyorum. Hükümet kurulur kurulmaz, ekonomi bakanlığının dümenine kimin geçeceğini bekleyen firmalar, ilk etapta yorgun ve durgun olan piyasalara çok büyük bir moral aşısının vurulmasını beklemektedir. Bu aşı, dövizin ateşinin yükselmesiyle paralel şekilde seyreden ve artık katlanılamaz boyuta ulaşan faizlerin düşürülmesi şeklinde gerçekleşmelidir. Zira, Merkez Bankası'nın bugün uyguladığı politika faizi, hem konut, hem de tüketici kredilerinde insanların belini bükmekte, satın alma gücünü olumsuz biçimde etkilemektedir. Faizlerin düşürülmesi, asgari ücretin artırılması ve insanları alışverişten soğutan psikolojik gerginliğin bitirilmesiyle önümüzdeki sürecin ekonomik istikrar açısından olumlu bir yöne doğru gitmesi en büyük arzumuzdur" dedi.

ERPA'nın Doğu ve Güneydoğu da çok ciddi yatırımları bulunduğunu hatırlatan Ede, "Korku iklimi sona ermiştir. Doğu ve Güneydoğu'da insanları evlerine hapseden, korku tüneline sokan terör, kan ve gözyaşıyla bir neticeye ulaşamayacağını anlamıştır. Bugün, korku ile işin nereye varacağını bekleyen Doğu ve Güneydoğu'daki halkımızın artık kendisine güveni gelmiş, yürüyüşü bile değişmiştir. Bir çok ilçede her köşe başını mesken tutan terör, devletimizin yüksek gayretleriyle kademe kademe temizlenmeye devam ediliyor. Bu çabanın neticesi, elbette insanlarımızın hayata dönüşü, piyasaların canlanması ve alışverişlerin korkusuzca yapılması şeklinde gerçekleşecektir. Türkiye'yi terörle terbiye etmeye çalışanlar, bu süreçte, Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle, Çerkeziyle bir milletin dimdik ayağa kalktığı, "Bu vatan bizim, bu vatan hepimizin" noktasında tekrar buluşmuşlardır" diye konuştu.

ERPA'nın yorgun piyasalara ve alışverişi psikolojik nedenlerle unutmak zorunda kalan insanlarımıza, çok özel bir kampanyayla 2015 senesini noktalayacağını ifade eden Ede, "Herkes 12. ayı beklesin. ERPA, yıl sonunu stokları eriterek ve insanlarımıza fırsatlar sunan bir alışveriş konseptiyle gerçekten muhteşem bir kampanyanın hazırlıklarını yaptı. 12. Ay itibariyle bir çok ulusal gazetede, televizyonda da bu muhteşem kampanyanın duyurularını gerçekleştireceğiz. ERPA, kalitesiyle, kalite konseptiyle ve marka gücüyle, Türkiye'nin yeni dönemdeki beklediği ekonomik istikrara bir nebze olsun katkı sunabilmek için, tüm imkanlarını halkımız için fırsata dönüştürüyor. Türkiye'nin beklediği ekonomik dinamizmi, enerjiyi ve sinerjiyi ERPA, sağına soluna bakmadan, hiç kimseyi örnek almadan yoluna devam ediyor. Hani, Necip Fazıl Kısakürek'in "Kim var?" denildiğinde, sağına ve soluna bakmadan, "Ben varım" diyebilecek bir nesil olarak tarif ettiği korkusuz kimlikte, tek başına bu piyasalara can suyu vermek idealiyle yola çıktık. Allah bizleri utandırmasın, Allah, insanlarımıza da bu gayretimize iştirak etme imkanını versin" açıklamasını yaptı.