Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

All in One Bilgisayar Nedir? 2024'te Fiyatları Ne Olacak?

All in one bilgisayar, bir bilgisayarın monitör, kasa ve diğer donanımlarını tek cihazda birleştiren bir yapıdır.
All in One Bilgisayar Nedir? 2024'te Fiyatları Ne Olacak?
12 Şubat 2024 09:00:00
All in one bilgisayar, bir bilgisayarın monitör, kasa ve diğer donanımlarını tek cihazda birleştiren bir yapıdır.

Geleneksel masaüstü bilgisayarlar hem donanımların ayrıca yer kaplaması hem de kabloların oluşturduğu kirlilik açısından, yerini all in one bilgisayar modellerine bıraktı. Her geçen gün bilgisayarlara ilgi artarken, merak edilen konuların başında fiyatları da geliyor. Peki all in one bilgisayar fiyatları 2024’te ne olacak, zam gelecek mi?

All in One Bilgisayar Nedir? Neden Avantajlı?

All in One PC, kasasız ve sadece monitörden ibaret olan bir cihazdır. All in one bilgisayar parçaları sadece klavye, fare ve monitörden oluşur. Şık ve minimalist tasarıma sahip olan all in one PC, monitörde tüm donanımları barındırmasına karşın ev, iş veya farklı amaçlı kullanımlara hitap eder. Bilgisayarların tüm yapıyı monitörde toplaması, beraberinde kablo kirliliğini de ortadan kaldırır. Yeni nesil tasarım konseptiyle şık görünüme sahip olan all in one bilgisayar modelleri, aynı zamanda alandan da tasarruf sağlıyor.

Kurulumu kolay olması bakımından pratik bir deneyim sunan bilgisayarlar, sessiz çalışma özelliğine sahiptir. All in one pc avantajları içinde ayrıca, internet tabanlı platformlarda veya video-fotoğraf düzenlemeye hitap eden özel programlarda iyi performans sunmasıdır. Bundan dolayı iş bilgisayarı veya freelance çalışanların ev bilgisayarı olarak da ilgi görüyor. Dokunmatik ekran gibi alternatiflere sahip modeller hızlı, pratik ve performans odaklıdır. Peki fiyatları ne durumda?

All in One PC Fiyatları Ne Kadar?

Masaüstü bilgisayar dünyasına yeni bir soluk getiren all in one modellerde geniş bir fiyat skalası vardır. Bu da hem uygun fiyatlı bilgisayar arayanlara hem de profesyonellere hitap ediyor. Asus ve Turbox modelleri, all in one bilgisayar modelleri arasında ön plana çıkıyor. Bilgisayar fiyatları da, 2024 itibariyle fiyat aralıkları değişiklik göstermektedir.

Fiyatları etkileyen kriterler içinde işlemci türü öneme sahip. Intel core i3, i5 veya i5 işlemciler, Intel Pentium veya Pentium Gold işlemci modelleri de fiyatları etkiler. SSD kapasitesi, RAM kapasitesi ve daha birçok önemli faktör bilgisayar fiyatlarında önemlidir. En uygun fiyatlı all in one bilgisayar modelleri ve fiyatlarını, Atom Bilişim online satış mağazasında bulabilirsiniz.