Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman ülkeyi terk etti!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi deprem sonrası radikal bir karara imza attı.
Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman ülkeyi terk etti!
06 Ağustos 2023 15:04:33
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi deprem sonrası radikal bir karara imza attı.

İstanbul depreminden korkan çift, Arnavutluk'a taşındı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem herkesi etkilerken, Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftini ise radikal bir karar almaya itti.

Aile hayatını gözlerden uzak yaşayan ve Efehan ile Alina adında çocukları olan Tolgahan Sayışman, eşinin korkusu üzerine harekete geçti.

Almeda Abazi'nin İstanbul depremin korkması üzerine harekete geçen Sayışman, Arnavutluk'ta ev aldı.

İki farklı yerde ev aldı

Bilim insanlarının Marmara depreminin yaklaşmasını söylemesi üzerine Abazi'nin endişeleri arttı.

Milliyet'te yer alan habere göre; harekete geçen oyuncu eşinin memleketinin başkenti Tiran ve ülkenin tatil beldesi Dhermi'den ev satın aldı.

Tolga Sayışman'ın kızı Alina ve oğlu Efehan da artık orada eğitim görecek.

İstanbul'daki evi kapatmadı

Tolga Sayışman ve ailesi yılın altı ayı Türkiye'de diğer yarısında ise Arnavutluk'ta yaşayacak. Oyuncu bu sebeple İstanbul'daki lüks evini de kapatmadı.

Tolga Sayışman Kimdir?

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafı Selanik göçmeni, anne tarafı ise Trabzon’ludur. Nil adında bir kız kardeşi vardır. Kadıköy İntaş Lisesi’ni bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğ’a kaptırdı. 2004 yılında Manhunt of Turkey ve 2005 yılında Güney Kore’de yapılan Manhunt International yarışmalarında birinciliği elde etti.

Bir dönem mankenlik yaptıktan sonra usta oyuncu Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almıştır.

2006 yılında Dicle dizisinde canlandırdığı Ferhat karakteri ile oyunculuk hayatına adım atan Tolgahan Sayışman; Esir Kalpler, Maçolar, Dicle, Elveda Rumeli, Hepsi 1, Elveda Rumeli, Kavak Yelleri, Aşk Tutulması, Aşk Geliyorum Demez, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Sürgün, Mazlum Kuzey, Asla Vazgeçmem, Bizans Oyunları: Geym of Bizans, Eski Sevgili, Siyah İnci, Bir Umut Yeter gibi dizilerde rol aldı.