Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ankara sapkın LGBT'ye karşı birleşti

Sapkın LGBT dayatmasına karşı Ankara'da on binlerce kişi yollara döküldü. Çirkin emellerini çocuklara kadar uzatan LGBT'ye tepki gösteren vatandaşlar, bu 'hayasız akın'a karşı birlik mesajı verdi.
Ankara sapkın LGBT'ye karşı birleşti
30 Ekim 2022 19:20:53
Sapkın LGBT dayatmasına karşı Ankara'da on binlerce kişi yollara döküldü. Çirkin emellerini çocuklara kadar uzatan LGBT'ye tepki gösteren vatandaşlar, bu 'hayasız akın'a karşı birlik mesajı verdi.

NEŞAT GÜNDOĞDU - ANKARA

Başkentte, 150’den fazla sivil toplum kuruluşunun katılımıyla, “Aile Yürüyüşü” yapıldı. Ankara Ulus Heykel’den Sıhhiye Melike Hatun Camisine kadar devam eden yürüyüşte, LGBT dayatmalarına karşı toplumda artan tepkilere kulak verilmesi istendi.

İstanbul Saraçhane’de başlatılan ‘etkinlikler, her hafta Türkiye’nin değişik bir şehrinde yapılıyor. Saraçhane’deki yürüyüş etkinliğinin ikinci ayağı olan yürüyüş miting havasında geçti. Yüksek katılımın olduğu yürüyüşe bebek arabalarıyla katılan aileler, sosyal ve geleneksel medyada çocukları hedef alan LGBT sapkınlığına karşı harekete geçilmesini istedi. Yürüyüşe katılan aileler, sağcı, solcu, Alevi, Sünni, Hristiyan veya Yahudisi ile toplumun bütün renklerini, yani insanlığı hedef alan ideolojik LGBT dayatmasına karşı herkesi birlikte hareket etmeye davet etti.

SAPKINLIK NORMALLEŞTİRİLYOR

150 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu platform adına ortak bir açıklama yapan Ankara Sivil Toplum Platformu (ASTP) Başkanı Mustafa Kır, “Filmler, diziler, reklamlar, kitaplar, bilgisayar oyunları ve artık çizgi filmlerde dahi bu sapkın ideoloji, çocuklarımıza ve gençlerimize adeta enjekte ediliyor. Sapkınlıklar ağır ağır, adım adım ve çok uzun vadeli bir plan dahilinde normalleştiriliyor. Kendi yaklaşımları dışında en ufak bir eleştiriyi dahi nefret söylemi etiketi adı altında perdeleyerek eleştiri sahibini o dünyanın dışına atan ve bunu da özgürlük söylemlerinin arkasına sığınarak yapan bu ikiyüzlü küresel çetelerin çarpık ideolojilerine karşı net bir tavır koymak için burada toplandık” dedi.

KÜRESEL ÇETENİN SALDIRISI

Akademiyi, sanat dünyasını, spor dünyasını ve medyayı faşizan bir anlayışla yöneten küresel çetelerle karşı karşıya olunduğuna işaret eden ASTP Başkanı Mustafa Kır, “Bugün burada sözde hak ve özgürlük talebiyle başlatılan sinsi girişimlerin, artık sapkınlığa imkan değil ayrıcalık talep etme aşamasına geldiğini ve iş, spor ve sanat camiasını esir almaya hazırlandığını bildiğimiz için toplandık. İdeolojik sapkınlık dayatmasını bilimsel bir gerçeklik kandırmacasıyla sunan, çocuklarımızı ve gençlerimizi hedef alan, onların adalet ve özgürlük kavramları karşısındaki duyarlılık ve hassasiyetini istismar eden bu ikiyüzlü küresel çetenin karşısında olduğumuzu haykırıyoruz” şeklinde konuştu.

VF kat sağ