Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Antalya'da tatilin keyfini çıkarmalısınız

Tatilin cenneti olan Antalya, sevdikleriniz ve aileniz ile tatil için planlar yapabileceğiniz ve en eğlenceli yaz günlerini geçirebileceğiniz yerdir. Türkiye'nin en çok turist alan Antalya, beldeleri ve lüks otel seçenekleri ile gören herkesi kendine hayran bırakıyor.
Antalya'da tatilin keyfini çıkarmalısınız
23 Şubat 2017 14:26:00
Tatilin cenneti olan Antalya, sevdikleriniz ve aileniz ile tatil için planlar yapabileceğiniz ve en eğlenceli yaz günlerini geçirebileceğiniz yerdir. Türkiye'nin en çok turist alan Antalya, beldeleri ve lüks otel seçenekleri ile gören herkesi kendine hayran bırakıyor.

Bu yaz siz de yaz tatili planlarınızı hemen yapabileceğiniz bir nokta arıyorsanız, kendiniz için en uygun fiyatlı tatili Antalya ve beldelerinde yer alan oteller arasından yapabilirsiniz. Antalya'da konaklamak istediğiniz noktayı iyi seçmelisiniz. Ne zaman nerede kalacağınız ve en lüks olanı nasıl daha uygun fiyata yakalayabileceğinizi bilmelisiniz. Side, Alanya, Belek, Kemer ya da Lara! Şimdi gelin birkaç yere göz atalım.

Side otelleri aslında denize sıfır konumları, konforundan ödün vermeyen otelleri ve en uygun fiyat seçenekleri ile ailelerin, eğlenmeyi sevenleri ve balayı için en romantik olanı seçmek isteyenlerin adresi oluyor. Siz de kendiniz için planladığınız tatile en çok uyan oteli Side otelleri arasında bulabilirsiniz. Side otellerinin en büyük özelliği tabi ki denizinin güzelliğidir. Kumsalları oldukça bakımlı ve taşsızdır. Özellikle bir de çocuğunuz varsa Side otelleri muhteşem bir seçim olabilir.

Farklı bir seçenek olarak ise Manavgat otellerini incelemelisiniz. Şelalesinin güzelliği ve turistik noktaları ile en çok tercih edilen tatil beldelerinin başında gelen Manavgat, belde içi ve denize sıfır otelleri ile erken rezervasyon döneminde en çok tercih edilenler arasında gelir. Manavgat otelleri arasından kendiniz için en keyifli olanı yakalamak ve tabi ki konforu ile en rahat olanı seçmek için fırsatları yakalamanızı tavsiye ederiz.

Antalya zincir oteller, gece hayatı, plajlarının güzelliği ve dillere destan olan tarihi özellikleri ile her zaman ön plandadır. Antalya yılın ortalama 8-9 ayı boyunca yerli ve yabancı turistleri konuk etmektedir. Tabi ki Akdeniz ikliminin kusursuzluğu burada devreye girmektedir. Siz de bunun için Antalya otelleri arasından tercih yaparken zorlanabilirsiniz.

Mesela Crystal otelleri bunlar arasında en meşhur olanlarıdır. CrystalSunset Side'nin Kumköy beldesinde Ultra HerşeyDahil hizmet veren lüks tesisler arasındadır. Crytsal otellerinin ayrıcalıkları saymakla bitmez. Hem eğlence, hem konaklama, hem mutfak seçenekleri hem de balayı ayrıcalıkları ile en keyifli olanı size sunacaklar arasındadır. 7 adet A'laCarte Restoranı, yüzme havuzları, çocuklar için kaydıraklı havuzları ile sizi konuk edecektir. Ayrıca Antalya şehir merkezine 70 km, denize 150 metre mesafede ve hava alanına 65 km uzaklıktadır.

Antalya Side otelleri, Belek otelleri, Alanya otelleri ya da Kemer otelleri arasından hangisini seçerseniz seçin hem en rahat olanı yakalamış olursunuz hem de kendiniz için en uygun olanı seçmiş olursunuz. Sizi en çok mutlu edecek olan yaz tatili için planların ne kadar yakın olduğunu ve özellikle erken rezervasyon döneminde tatil planlarınızı yapmanızı tavsiye ederiz.