Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

AÖF sınav soruları

Binlerce adayın ter döktüğü Anadolu üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavına giren adaylar soruları ve cevapları İnternet üzerinden sınav sonrası görebiliyor. Örgün okuma imkanı bulamayan adaylar AÖF sistemi ile eğitimlerini tamamlayıp kariyer sahibi olabilirler. Sınav için çalaışması gereken kitapları AÖF bürolarından alabilir hatta soru kitapcıkları ve eski sınavlarda sorulmuş sorulara dair yayın evlerinin hazırladığı kitapları alıp çalışab
AÖF sınav soruları
09 Ağustos 2018 15:18:00
Binlerce adayın ter döktüğü Anadolu üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavına giren adaylar soruları ve cevapları İnternet üzerinden sınav sonrası görebiliyor. Örgün okuma imkanı bulamayan adaylar AÖF sistemi ile eğitimlerini tamamlayıp kariyer sahibi olabilirler. Sınav için çalaışması gereken kitapları AÖF bürolarından alabilir hatta soru kitapcıkları ve eski sınavlarda sorulmuş sorulara dair yayın evlerinin hazırladığı kitapları alıp çalışab

Binlerce adayın ter döktüğü Anadolu üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavına giren adaylar soruları ve cevapları İnternet üzerinden sınav sonrası görebiliyor. Örgün okuma imkanı bulamayan adaylar AÖF sistemi ile eğitimlerini tamamlayıp kariyer sahibi olabilirler. Sınav için çalaışması gereken kitapları AÖF bürolarından alabilir hatta soru kitapcıkları ve eski sınavlarda sorulmuş sorulara dair yayın evlerinin hazırladığı kitapları alıp çalışabilirler. aynı işlemi onlıne olarak İnternetden de yapılabilir.

Yaşadığımız bilgi çağı eğitim ve öğretimin ne kadar önemli olduğunu yaşadığımız hayatta her an bize yaşatıyor. Kimi kültür sahibi olmak için, kimi kariyer sahibi olmak için, kimi askerliği kısa dönem yapma ihitmalini değerlendirmek için vb... ama ne olursa olsun eğitim hep hayatımızda, istediği yönde kullanmak insanlara kalıyor ama okumak eğitim sahibi olmak aslında bu kadar basit ve yüzeysel amaçlara hizmet etmemeli, bu bu nedenlere toplumun yaşantı tarzı ve ekonomik nedenler de etki ediyor (maalesef). AÖF eğitimlerine nerede kaldılarsa oradan devam etme imkanı sunuyor. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz. sınav sorularını Peki sınava nasıl gireriz?, sınav sonuçları ne zaman açıklanır? merak ediyorsanız haberimizi okuyun!

EKAMPÜS NEDİR?

Yerel bir çalışma olmaktan çıkıp ulusal bir boyut kazanan AÖF sisteminde sürekli yenilikler devam etmektedir. Bu yeniliklerden biri ise Anadolum Ekampüs Sistemi'dir. Bu sistem sayesinde uzaktan, örgün olmayan bir şekilde eğitim gören öğrencilerle daha interaktif bir şekilde etkileşime geçilmesi amaçlanmaktadır. Bu nedenle örgün eğitimde olan bazı özelliklerin internet ortamından yayın yaparak kullanıcılara ulaşılması amaçlanmaktadır.

Kısacası Ekampüs sistemini tanımak gerekirse,Anadolum, genel olarak Açık ve Uzaktan öğrenme hizmetini bütün bir paket halinde sunan ve modüler bir yapıya sahip olan sistematik bir tasarımdır. Bu tasarıma modüller eklenebileceği gibi ön görülen modüllerden çıkarma işlemi de yapılabilir.

Normal şartlarda kurumsal olarak uzaktan eğitim hizmeti veren kurumların zamanla sistemine entegre ettiği bu yapıların bütünsel bir düzene sahip olamaması Anadolum Projesi için gerekçe olmuştur. Modüller bağımsız çalışabileceği gibi örüntülerle birbiri ile bağlı olacağı projenin temel amacıdır.

Anadolum eKampüs Sistemi; öğrenme ve iletişim teknolojileri üzerine odaklanarak, etkileşimi üst düzeye çıkarmayı ve öğrenen motivasyonunu artırmayı amaçlayan bir projedir. e-Kampüs Sistemi, aşağıdaki bileşenlerden oluşmaktadır:u00b7 Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS)u00b7 Öğrenen Analitiklerinin Takibiu00b7 Canlı Ders (e-seminer) Platformuu00b7 Mobil uygulama. Kaynak: Anadolum Ekampüs Sistemi Nedir?

AÖF SORULARI CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF final sınavı soruları ve cevapları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. AÖF sınav soruları ve cevapları erişime açıldı. Adaylar Anadolum eKampüs aracılığı ile sınavda çıkmış sorulara ulaşabiliyor.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF bahar dönemi final sınav soruları ve cevapları sınavdan birkaç gün sonra aof.gov.tr adresi üzerinden erişime açılması bekleniyor.

Öğrenciler, ilgili dönem veya geçmiş dönemlere ait sınavların soru ve cevaplarına ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak ulaşabilirler. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF sonuçlarının açıklanması bir süre daha sürecek. Her sınavın ardından "Sonuçlar ne zaman açıklanacak?" konusu gündeme gelirken genellikle AÖF sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanıyor.

AÇIKÖĞRETİM'DE DERS TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Anadolu üniversitesi bünyesindeki "aof e-ogrenme " sitesinde ve diğer onlarca forum sitelerinde dersler ve sınavlarla ilgili destek verilmektedir. Anadolu üniversitesinin her ilde bürosu bulunmaktadır, bu bürolarda öğrencilere her konuyla ilgili destek verilmekte, gerekli olan tüm ders kitapları ücretsiz olarak temin edilmektedir