Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2401.37
BIST 100
10336.5
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

'Aslan Ailem' izleyiciyle buluştu

ES Film yapımcılığında çekilen yönetmenliğini Ömer Uğur'un üstlendiği sıcacık bir Aile dizisi "Aslan Ailem" TRT1 ekranlarında ilk kez seyirciyle buluştu.
'Aslan Ailem' izleyiciyle buluştu
23 Ekim 2017 16:54:00
ES Film yapımcılığında çekilen yönetmenliğini Ömer Uğur'un üstlendiği sıcacık bir Aile dizisi "Aslan Ailem" TRT1 ekranlarında ilk kez seyirciyle buluştu.

Karakterleri birbirinden farklı 4 erkek kardeş ile anne, baba ve babaannelerin etrafında dönen, bu eksende birbiriyle sürpriz bağlantılar yaşayacakları romantik, heyecanlı hikayeleri de içinde barındıran tatlı, sıcak ve komik bir aile dizisi olan 'Aslan Ailem'in ilk bölüm izleme galası gerçekleşti. Galaya ES Film yapımcıları Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici, dizinin başrol oyuncuları, tüm ekip ile Basın ve Medya mensupları katıldı. TRT Tepebaşı Stüdyolarında gerçekleştirilen ilk bölüm izleme akşamında, dizinin birinci bölümü finali, salonda büyük alkış alarak beğeni kazandı. Dizinin başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Firat Altunmeşe, Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Eda Şölenci ve Levent Özdilek paylaşıyor.

Ailenin önemine vurgu yapmak istedik

'Aslan Ailem'le izleyiciye gerçek bir ailenin sıcaklığını hissettirmeyi hedeflediklerini ifade eden yapımcı Serdar Öğretici, "Bizim değerlerimize uygun yaşayan, insanımıza yakın bir ailenin hayatını konu aldık" dedi. Yapımcı Yusuf Altundal da toplumun temel taşı ailenin önemine vurgu yapmak istediklerinin altını çizerek, "Aslan ailesinin başına gelen, komik ve hüzünlü maceralardan izleyici kendisinden bir parça bulsun istiyoruz" şeklinde konuştu.

İlk aile dizisi deneyimim

İlk defa bir aile dizisinde yer aldığının altını çizen oyuncusu Akın Akınözü, "Münir Özkul ve Adile Naşit'in unutulmaz filmleri 'Neşeli Günler, Gülen Gözler, Aile Şerefi ve Bizim Aile' oyuncu olarak benim beslendiğim filmlerdir. Dizimizde bu güzel filmlerin saflık ve sıcaklığını izleyicimize geçirebilirsek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.