Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ataklı yine haddini aştı: Din eğitimine saldırdı

18 Haziran 2023 11:22:39
Provokatif ve asılsız iddialarıyla son dönemde gündeme gelen CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, bu kez de din eğitimini hedef aldı. İslam'a ve verilen din eğitimlerine nefret kusan Ataklı, "Okullar pozitif bilim yeridir, dini bilgilerin alındığı yer değildir. Din adı altında kindar ve savaşçı nesil yetiştiriyorlar." ifadelerini kullandı.

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, akla ziyan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Provokatif ve asılsız iddialarıyla son dönemde gündeme gelen Ataklı, haddini iyice aşarak bu kez de okullardaki din eğitimine nefret kustu.

Din derslerini dünyanın en gerici uygulaması olarak nitelendiren Ataklı, "Okullar pozitif bilim yeridir, dini bilgilerin alındığı yer değildir. Din adı altında kindar ve savaşçı nesil yetiştiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında din eğitiminin toplumu cahilliğe sürüklediğini öne süren Ataklı, "Ne manevisi ya, kim maneviyat diyor. Okul okuldur kardeşim. Okula mescit yapamasın, okula cami yapamazsın. ‘Efendim çocuklar namaz kılacak niye rahatsız oluyorsun?’ Rahatsızlık değil bu güzelim. Senin beynin almaz bunu." diye konuştu.

Dini bütün insanların biatçı olduğunu söyleyen Ataklı, "Okulda ne namaz kılınır, ne mescit olur. ‘Çocuklar nerede namaz kılacak?’ kılar kardeşim evine gittiğinde kılar. Ya bu dünyanın en gerici kafası ya" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

Zekı
Müsaade edılmemesı lazım bu gıbı tıpleri susturmak batıda oldugu gıbı devletın görevı bunlar halkı zehırlıyorlar bızde hersey serbest neden?
10 ay 3 hafta önce Yanıtla