Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Avrupa yolunda kritik viraj!

Avrupa için iki kupada mücadele eden Trabzonspor, deplasmanda üçüncülük hesapları yapan RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.
Avrupa yolunda kritik viraj!
18 May 2024 10:36:25
Avrupa için iki kupada mücadele eden Trabzonspor, deplasmanda üçüncülük hesapları yapan RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği karşılaşma, BeIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ÜÇÜNCÜLÜK RESMİLEŞEBİLİR

Ligde 61 puanla üçüncü sırada bulunan Trabzonspor, rakibini mağlup etmesi durumunda sezonu üçüncü sırada tamamlamayı garantileyecek. Turuncu-lacivertli takımın galip gelmesiyle birlikte lig üçüncüsü, son haftadaki maçların ardından netlik kazanacak. İki takım arasında sezonun Trabzon'da oynanan maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Konuk ekip Trabzonspor, ligdeki 36 maçta 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 61 puan topladı. Son 4 maçından 3'ünü kazanan Karadeniz temsilcisi, bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak son hafta öncesinde üçüncü sıradaki yerini sağlama almayı amaçlıyor.

Başakşehir üçüncülük hesapları yapıyor

RAMS Başakşehir, ligde geride kalan 36 haftada 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyetle topladığı 58 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Son 5 maçını kazanan turuncu-lacivertliler, bu müsabakadan da galip ayrılarak rakibiyle puanını eşitleyip üçüncülük şansını son haftaya taşımak istiyor.

BAŞAKŞEHİR-TRABZONSPOR!

MUHTEMEL 11'LER

BAŞAKŞEHİR: Muhammed; Duarte, Ba, Opoku, Dubois; Onur; Deniz, Kemen, Pelkas, Figueiredo; Piatek.

TRABZONSPOR: Uğurcan; Meunier, Mendy, Denswil, Eren; Berat, Umut; Visca, Bardhi, Fountas, Onuachu.

STAT: Başakşehir Fatih Terim

HAKEM: Tugay Kaan Numanoğlu

SAAT: 19:00

YAYIN: beIN SPORTS 1

VF kat sağ