Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2459.08
BIST 100
10340.84
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Avrupa'nın Türkiye ve İslam düşmanlığı yine sahnede

İşgalci ve sömürgeci Fransa'nın, Avrupa'nın İslam ve Türkiye düşmanlığı yeni değil. Fransa, yüz yıl önce de işgal etmeye çalıştığı Osmanlı topraklarına ve karanlık emellerine engel olan Sultan Abdülhamid'e karşı karalama kampanyası yürütmüştü.
Avrupa'nın Türkiye ve İslam düşmanlığı yine sahnede
29 Ekim 2020 05:00:00
İşgalci ve sömürgeci Fransa'nın, Avrupa'nın İslam ve Türkiye düşmanlığı yeni değil. Fransa, yüz yıl önce de işgal etmeye çalıştığı Osmanlı topraklarına ve karanlık emellerine engel olan Sultan Abdülhamid'e karşı karalama kampanyası yürütmüştü.

ÖZLEM DOĞAN

Sömürgeci ve soykırımcı Fransa, Türkiye ve İslam karşıtlığını yeniden ortaya koydu. Yüz yıl önce Sultan Abdülhamid’e yaptıklarını şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan için tekrar eden İslam düşmanı Fransa’nın küstahlığının nedeni, Ortadoğu’daki karanlık emellerine yüz yıl önce Sultan Abdülhamid’in bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mani olması. Fransa’nın İslam ve Türkiye düşmanlığına destek vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli paylaşım yapan Hollanda aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders’ın paylaşımı ‘Küfür tek millettir’ sözünü akıllara getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, küstah Wilders’a suç duyurusunda bulundu.

galin babası Fransa

İşgalin babası Fransa

Cezayir ve Ruanda’da yaptığı akıl almaz vahşet ve soykırıma rağmen sözde Ermeni soykırımını savunan Fransa, Müslüman ülkelerin yeraltı zenginliklerini döktüğü Müslüman kanıyla çıkarmaya devam ediyor. Fransa’nın bugün Azerbaycan’da, Birinci Dünya Savaşı sırasında da Rusya ile birlikte destek verdiği Ermeniler, Türkiye’nin doğusunda Müslüman Türk milletine soykırım yapmıştı. Anadolu’yu işgal eden Fransız askerleri “Burası artık Türk memleketi değildir. Fransız müstemlekesinde peçe ile gezilmez!" diyerek kadınlarımızın peçesini açmaya çalışmış, Kahraman Sütçü İmam ise Müslüman Türk kadınının örtüsüne el uzatan işgalci Fransız askerini öldürerek Maraş'ta Kurtuluş hareketini başlatmıştı.

dün abdülhamid bugün erdoğanDün Abdülhamid, bugün Erdoğan (2)

Dün Abdülhamid, bugün Erdoğan

Canına kastedenleri dahi affeden Sultan Abdülhamid’i dönemin Fransız dergi ve gazeteleri ‘Kızıl Sultan’ diyerek cani, barbar olarak resmediyordu. Fransa’da Sadi Carnot'nun Cumhurbaşkanlığı sırasında, Fransa'nın tanınmış yazarlarından Marki de Bornier’in "Muhammed" ismiyle yazdığı ve Peygamberimizi aşağıladığı Komedi Franseze’i Sultan Abdülhamid müdahale ederek yasaklattırmıştı. 19. yüzyılın siyasi problemlerinin ortasında kamuoyu algısını karikatürlerle değiştirmeye çalışan Fransa, Osmanlı Devleti’ni ayakta tutan Sultan Abdülhamid’i sömürmek istediği devleti ele geçirmesinde en büyük engel olarak görüyordu. Aynı Fransa şimdi de Doğu Akdeniz’de, Ege’de, Libya’da, Azerbaycan-Ermenistan çatışmasında Ermenistan’ın yanında yer alarak Türkiye’nin karşısına çıkıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alıyor.

Saldırı yapılmasını istiyor (1)

Saldırı yapılmasını istiyor

Charlie Hebdo denen paçavranın, peygamberimizi hedef alan küstah karikatürlerini tüm devlet kurumu binalarına yansıtan Fransa, provokatif eylem ve saldırıların gerçekleşmesi için var gücüyle çalışıyor. Tıpkı ABD’nin 11 Eylül saldırısını bahane ederek Irak’ı işgal etmesi gibi Fransa da gerçekleşmesini beklediği bir terör saldırısıyla ve Avrupa’da İslamofobinin yaygınlaşmasıyla karanlık emellerine alan açmak istiyor.

Müslüman halklar tepkili

Müslüman halklar tepkili

ABD, İsrail ve Fransız uşağı Arap yöneticilere rağmen halklarından Macron’a tepki yağıyor. İslam’a ve Peygamberimize hakaretini ısrarla sürdüren Fransa mallarına Pakistan’dan Katar’a, Libya’dan Ürdün’e birçok ülkede boykot çağrıları ve eylemler gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Milletime sesleniyorum. Sakın Fransız markaları satın almayın” açıklamasını uluslararası haber ajansları 'acil' koduyla duyurdu.