Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2441.59
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçı sonrası istifa edebileceğinin sinyalini verdi.
Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması!
04 Kasım 2017 22:21:00
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçı sonrası istifa edebileceğinin sinyalini verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor ile 1-1 kaldıkları maçın sonrasında açıklama yaptı ve istifa sinyali verdi.

"GEREKENİ YAPACAĞIM, RAHAT OLSUNLAR"

Kocaman, "11 maç 16 puan. Fenerbahçe'nin gücünün çok altında bir durum. 11 hafta itibariyle ciddi bir başarısızlık. Bu maçla da çevirmek istedik. 1-2 maç güven tazelemeye ihtiyacımız vardı. Geçen hafta, bu hafta, son dakikalarda gelen goller ciddi bir başarısızlık. Bir tarafa çekmenin anlamı yok. Bunun bir faturası olacak. Sorumlusu olacak. Her türlü başarı ve başarısızlıkta herkesin payı vardı. Burada da önce kendi tarafıma biçiyorum, kendi tarafım ve oyunculara söylemek lazım. Normalde 3-4 yılda yapılacak toplam bireysel vahim hataları biz 13 maçtır gördük. Bir şeyler yapmak, istemek, döneceğini düşünmek olmuyor, kırıldı. Bunun bir faturası var. Kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun." ifadelerini kullandı.

"DOĞRU ŞEYİ, DOĞRU ZAMANDA YAPMAK GEREK"

Aykut Kocaman basın toplantısında devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine "Her şeyden evvel, bu kulüp, bu takım, bizim takımımız. Doğru şeyi doğru zamanda yapmak lazım." cevabını verdi.

"CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR" HATIRLATMASI

"Kulüpten 'Cehennem buz tutana kadar Aykut Kocaman' açıklaması yapılmıştı" hatırlatması üzerine Aykut Kocaman, "Bunlar... Çok fazla konuşmayacağım. Çok fazla konuşmama gerek yok" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARI SUÇLAMIYORUM..."

"Oyuncularda hata olduğunu söylüyorsunuz, ne gibi bir karar almayı düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya yanıt veren Aykut Kocaman, "Futbolculara suç yüklemiyorum, sadece bireysel hataları tespit ettim. Buraya kadar kendi doğrularımızla buraya geldik ama bir sonuç vermediğini gördük. Suçlama değil, bu bir tespit. Bu seviyedeki oyuncuların bu kadar hatası yapması normal değil. Burayı kurgulayan benim, dolayısıyla bu tespiti yaptıktan sonra hat benim. Bu seviyede, bu hatanın da karşılığı var. Oyunculara bir pay yüklemiyorum. İş karışıyor, karışmasına gerek yok. Gerekeni yapacağımı söyledim. Çok net, gerekeni yapacağım." diyerek sözlerini noktaladı.