Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bağcılar'da silahla havaya ateş açan zanlılar yakalandı

Bağcılar'da, farklı günlerde aynı sokakta iki kez havaya ateş açılmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.
Bağcılar'da silahla havaya ateş açan zanlılar yakalandı
24 Mart 2024 11:05:08
Bağcılar'da, farklı günlerde aynı sokakta iki kez havaya ateş açılmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, motosikletli bazı şüphelerin 14 ve 18 Mart'ta, Yavuz Selim Mahallesi 1063. Sokak'ta muhtarlık seçim ofisinin bulunduğu bölgede silahla havaya ateş açıp kaçtığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Olay yerinde yapılan incelemede 4 boş kovan ele geçirildi.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, plakasız bir motosikletle mahalleye gelen bazı şüphelilerin havaya ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtıklarını tespit etti.

Çalışmalar neticesinde olayla ilişkili olduğu anlaşılan A.M. (27), M.B. (21) ve İ.C.E (17) Bağcılar'da gözaltına alındı.

Polis ekipleri, şüpheli A.M'nin, husumetlisinin muhtar adayının seçim ofisinin yanındaki bir kahvehanede vakit geçirdiğini öğrenmesi üzerine bu kişiyi korkutmak amacıyla hareket ettiğini belirledi.

Şüpheli A.M'nin bu amaçla cezaevinde bulunan İ.A'ya (20) ulaştığı, İ.A'nın da M.B ile İ.C.E'yi azmettirdiği tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler hakkında, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol hükümleri uygulandı.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, kafasında kask bulunan şüphelilerin motosikletle ilerlemesi, arka koltukta oturan kişinin havaya ateş açması ve şüphelilerin olay yerinden uzaklaşmaları yer alıyor.