Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2446.56
BIST 100
10173.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bahçeli: Bir avuç satılmış eski MHP'li...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Tuğrul Türkeş'e sert eleştiriler yöneltti.
Bahçeli: Bir avuç satılmış eski MHP'li...
15 Eylül 2015 15:18:00
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Tuğrul Türkeş'e sert eleştiriler yöneltti.

Basın toplantısı düzenleyerek siyasi gündemden, teröre bir dizi açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde yine Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. Bahçeli, aynı zamanda bakanlık teklifini kabul ederek seçim hükümetinde yer alan MHP'li Tuğrul Türkeş'i de sert dille eleştirdi. Bahçeli, "satılmış" diyerek MHP'ye çelme takmakla suçladı.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

- Cizre ve bölge ilçelerimizde yılların ağır ihmali ile hükümet uyumuş ve bu fiili işgal denemesini önlememiştir. Şahsıma provokatör demek cüretinde bulunurken PKK günden güne güç kazanmıştır. Hükümet hala pembe tablolar çiziyor. PKK beslemelerine, imzacı sözde aydınlara gün doğmuştur. Erdoğan ve İmralı canisinin PKK'ya armağan ettiği ne kadar isim varsa tarihe kara bir leke olarak geçeceklerdir.

AKP ŞERRİN TA KENDİSİDİR

- Partisinin kongresinde hepten zincirlenen acınacak duruma düşen Davutuoğlu'na aynaya bakmasını tavsiye ediyoruz. AKP şerrin ta kendisidir. PKK'yı hükümete taşımanın utancını görmek yerine partimizi hayırcı göstermek kendisine yaramayacaktır.

ÇÖZÜM SÜRECİ İŞ SAVAŞ ŞARTLARINI DOĞURDU

- AKP eskimiş ve geriye sarmaya başlamıştır. İstikrar sarmalı vatanımız çevrelemiştir. Koalisyon kurmayanların millete yalan söyleyerin saptırması tutmayacaktır. Oslo'dan İmralı'ya kadar PKK aracısı olan AKP'nin BOP projesi olduğu kesinleşmiştir. Türk milleti etnik liflerinin ayrışmasına itile kakıla getirilmiştir. Milletimizin direnç noktaları kütür yağmuruna tutuldu. Erdoğan'ın başlattığı ihanet projesi iç savaş şartlarını doğurmuştur.

ŞEHİTLERİMİZİN SORUMLUSU KİM?

- Türk milleti nasıl kandırıldı? Bu tuzağa nasıl çekildi? Erdoğan kendi vicdanındaki savrulmaları ne zaman görecek. Dünü ile çelişen bir omurgasızlığın izahı nasıl yapılacak. Tek arzumuzun şehitlerin gelmesini istediğimizi utanmadan sıkılmadan söylüyordu. 20 Temmuz'dan bu yana 127 şehidin sorumlusu kimdir? Azmettiriciler hangi alçaklardır? Katilin arkasında duran çözüm diyen bombalarla yığınak yapmaya çalışanlar nerededir? PKK ile görüştüren bendim sıkıntısı olan varsa bana gelsin diyen kimdi? Bana serok Ahmet diyen Ahmet Davutoğlu günahlarından nasıl sıyrılacak? AKP lejyonerleri neredesiniz? Öcalan'ın olayları okuma tecrübesi var ifadeleri ile AKP'ye sızmış PKK dönmeleri nereye pısmıştır.

BİZİMLE AYNI ÇİZGİYE GELDİLER

- Kaldı ki Bülent Arınç'ın koalisyon hükümeti teşkilinin engellenmesini kendi partisine faturalandırması ibretlik bir itiraftır. Her şey ortadadır. AKP'nin sahtekarlıkları kaymış, tüm boyutlarıyla düze çıkmıştır. Bir zamanlar uyarılarımızı kötümserlik şeklinde yorumlayanlar şimdilerde bizimle aynı çizgiye gelmişlerdir. Bugün teker teker çıkması bir kehanetin değil millet ve tarih şuuruna sahip olmanın üzücü de olması mükafatıdır.

BİR AVUÇ SATILMIŞ ESKİ ÜLKÜCÜ...

Bu maksatla da MHP üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Ticari ve siyasi kartvizitlerinde eski ülkücü yazan bir avuç satılmış, Erdoğan'ın yanında dizilerek MHP'ye çelme takmanın peşindedir.

ŞEHİTLER ÖLMEZ DEDİM EDEPSİZ DEDİLER

- PKK'yı eleştirdim şehitleri istismar etmekle suçlandım. Şehitler ölmez vatan bölünmez dedim edepsiz dediler. 'PKK bırakınız geri çekilmeyi iyi konuşlanıyor' dedim, şehitleri istismar etmekle suçlandım. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' dedim, 'edepsiz' dediler. 'PKK bombaları şehirlere taşıyor' dedim, 'ecdada bak' dediler. Kimin zemin kaybettiği artık nettir. Kaybeden sadece AKP değil Türkiye'dir. AKP aziz milletimizi üç beş teröristin insafına terk etmiştir. Terör eylemlerinin bir numaralı sorumlusu Erdoğan, AKP PKK hükümetidir.

Kaynak : Haber7