Dolar (USD)
32.32
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2382.11
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bakan Selçuk''tan ''Doğa Koleji'' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğu Koleji ile ilgili bugün içinde açıklamada bulunacaklarını söyledi.
Bakan Selçuk''tan ''Doğa Koleji'' açıklaması!
18 Aralık 2019 12:42:00
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğu Koleji ile ilgili bugün içinde açıklamada bulunacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, günlerdir ödenmeyen maaşlar, kira ve SGK borçları nedeniyle gündemde olan aynı zamanda veliler tarafından boykot edilen Doğa Koleji ile ilgili bugün gün içinde açıklama yapacağını duyurdu.

Öğretmen ve öğrenciler mağdur durumda

Türkiye'nin en büyük özel eğitim kurumlarından biri olan Doğa Koleji ile ilgili son dönemlerde gündeme gelen olaylar herkes tarafından yakından takip ediliyor. Doğa Koleji eğitim kurumlarında aylardır maaş alamadıklarını söyleyen öğretmenler bir süredir derslere girmiyor. Öğretmenlerin maaşlarının yanı sıra Doğa Koleji'nin SGK ve kira borçlarını da ödemediği iddia ediliyor. Günlerdir devam eden kriz ortamı nedeniyle öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler de mağdur durumda. Doğa Koleji yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapılmış ve okulun satışı için görüşmelerin son aşamaya geldiği kısa süre içerisinde de satış açıklaması yapılacağı belirtilmişti. Fakat bu da yılan hikayesine döndü. Cumartesi günü yapılması beklenen açıklama pazartesi gününe ertelendi ancak pazartesi günü de herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bakan Selçuk bugün konuyla ilgili açıklama yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı hakkında devreye girerken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Bugün gün içerisinde konu hakkında açıklamalarda bulunacağını duyurdu. Doğa Koleji ile ilgili olarak bakan Selçuk’un ne yorum yapacağım şimdiden merak konusu oldu.