Dolar (USD)
32.25
Euro (EUR)
35.03
Gram Altın
2466.63
BIST 100
10319.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başbakan Ak Parti'nin tek rakibini açıkladı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım,'Ak Parti'nin kırmızı çizgisi ayrım yapmadan hizmet etmektir. Vatandaşımızdan gönül bağımızı ve göz temasımızı koparmayacağız. Kimseye ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğiz. Vatandaşın önünde el pençe divan duracağız. Ak partinin tek kaynağı tek dayanağı millettir' dedi. Muhalefete de seslenen Yıldırım, 'Siyasi rakiplerine bir çağrım var. Doğruda ve Güneydoğu'da Türkiye'yi bir ve beraber tutm
Başbakan Ak Parti'nin tek rakibini açıkladı!
13 Temmuz 2016 12:06:00
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım,'Ak Parti'nin kırmızı çizgisi ayrım yapmadan hizmet etmektir. Vatandaşımızdan gönül bağımızı ve göz temasımızı koparmayacağız. Kimseye ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğiz. Vatandaşın önünde el pençe divan duracağız. Ak partinin tek kaynağı tek dayanağı millettir' dedi. Muhalefete de seslenen Yıldırım, 'Siyasi rakiplerine bir çağrım var. Doğruda ve Güneydoğu'da Türkiye'yi bir ve beraber tutm

LAF ÜSTÜNE LAF DEĞİL, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ

Türkiye'de demokratik istikrar ile ekonomik istikrar birlikte sürüyor. Türkiye emin adımlarla 2023 hedeflerine doğru ilerliyor. Güven ve istikrar, 14 yıl burada gizli. Bu sene açılışlarla geçecek, mega projelerin milletimizin hizmetine verileceği bir yıl yaşıyoruz. 26 Ağustos'ta Yuvuz Sultan Selim'i açacağız. Avrasya Tüneli'ni açacağız. Bunlar hayal bile edilemeyen şeylerdi. Hayaller gerçek oldu diyoruz ya lafla değil, taş üstüne taş koyarak geliyor. Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan yürüttü, onun torunları Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi de arabaları denizin altından yürütüyor. Arkamıza baktığımızda onca eser yapmışız ki milletimizin karşısına alnı ak şekilde çıkıyoruz. Bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'yi krizlerden, büyüyen gelişen ülke haline getirdik. Üretimde, yatırımda, ihracatta rekor üstüne rekor kırdık. Bu bayramda Atatürk Havalimanı'nda rekor üstüne rekor kırıldı. İşte Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gösteriyor. Bu yüzden biz dünyanın en büyük havalimanını İstanbul'a yapıyoruz. 2002'de sadece 1 milyon transit yolcu vardı, bugün 30 milyon. Tarihi İpek Yolu'nun buluştuğu yer İstanbul'dur. Türkiye'dir, Anadolu'dur. Tarih tekerrürden ibaret. Artık zenginlik yolları Türkiye'ye hicret ediyor. Petrolümüz yok belki ama üstünlüğümüz coğrafyamızdır, nüfusumuzdur. Ülkemize güveniyoruz, geleceğimiz, yarınımız bugünümüzden daha güzel olacak. Ekonomiyi 4 kat büyüttük, ihracatımızı 4 katına çıkardık. Herkes rahat olsun ekonomideki bu şahlanış devam edecek. Tıkır tıkır çalışıyor. Maliye gayet yerinde. Ekonomimiz büyüyor. Daha da iyi olacak. Bayramdaki tedbirlerle beraber.

İÇTÜZÜK MUTLAKA DEĞİŞMELİ

Meclis'te görüşmeye başlamak istedik ama 10 saat boşa geçti. Hava civa hiçbir şey yok. Milletin zamanını israf etmeye hakkımız var mı? O yüzden Meclis'te de adalet lazım. Bu içtüzük mutlaka değişmeli. Verimsiz şekilde Meclis çalışmaları devam ediyor, milletvekillerinin de yorulmaları yanına kalıyor. Son bir fırsat, bir araya gelip konuşacaklar. Bizden günah gitti. İsteriz ki buluşup anlaşsınlar. Bunun normal şartlara gelmesi lazım. Demokrasi gerekli olan şeyi gereken zamanda söylemek. Millet bunu bekliyor, yoksa 10 saat Meclis'i meşgul et. Milletin beklentisini geciktirebilirsiniz ama bir dahaki seçimde bunun hesabını verirsiniz. Katkı sağlayın, sürekli eleştirmeyi bırakın.

TÜRKİYE AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ

2002'den bu tarafa Türkiye'ye, Türkiye'nin idaresine damga vuran AK Parti, Türkiye için yeni ve daha büyük hedefler için kutlu yürüyüşüne devam ediyor. AK Parti Türkiye'nin asırlık sorunlarını çözmek için inisiyatifi almıştır. Milletin emanetini şanla şerefle taşıyoruz.İktidara geldiğimiz ilk gündem beri milletimizin emanetine halel getirmedik. Türkiye büyüdü AK Parti Türkiye ile birlikte büyüdü. Bir iktidar bir öncekinden bayrağı yükseltti. Bugün de ülkesine, milletine hizmet için heyecan duyan tek parti yine AK Parti'dir. 15 yıldır Türkiye'nin aklı ve vicdanı olmayı başardık. Bu kadro siyasette kaybedilen itibarı yeniden kazandırdı. Türkiye'nin sorunlarıın çözümsüz olmadığını, istikrarın ve büyümenin mümkün olduğunu ispat etti. 14 Ağustos 2001'de AK Parti kuruldu. 15 ay sonra 3 Kasım'da AK Parti tek başına iktidar oldu. O tarihten bu tarafa, Türkiye güven ve istikrar için kutlu yürüyüşüne devam ediyor. Bütün siyasi rakiplerimiz enerjilerini birbirlerini tüketmek için harcarken, AK Parti'nin toplumsal desteği artarak devam etti. Geçen süre içinde bizi taşıyan ruh ve kimlik hiç değişmedi. Biz kendimiz için değil, millet için siyaset yapıyoruz. AK Parti siyaseti milletin siyasetidir.

AK PARTİ'NİN RAKİBİ YİNE AK PARTİ

AK Parti aynı zamanda bir muhabbet partisidir. Kongrelerdeki gırtlak gırtlağa yaptıkları kavgaları gizlemek için AK Parti ve CUmhurbaşkanımıza çamur atıyorlar. Biz siyaset istiyoruz, biz muhalefet istiyoruz. Ne yazık ki günümüzde AK Parti'nin alternatifi yine AK Parti'dir. AK Parti siyasetinin mihenk noktası millettir.Bizde 'benlik' davası olmaz, nöbet değişimi, hizmet yarışı olur. AK Parti siyasetinin omurgası da bu teşkilattır. Biz kadro hareketiyiz. Bizi diğer anlayışlardan ayıran, beraber yürüttüğümüz mücadeleyi dava arkadaşlığı olarak da görmektir. Bütün kardeşlerimizden, bizim dava ve yol arkadaşlarımız diye söz ediyoruz. AK Parti 14 yıldır diri bir teşkilat olarak 81 ilde vardır.