Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2522.96
BIST 100
10742.19
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başbakan Erdoğan grup toplantısında konuşuyor

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında partililere sesleniyor
Başbakan Erdoğan grup toplantısında konuşuyor
12 Kasım 2013 13:07:00
Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında partililere sesleniyor

Başbakan Erdoğan öncelikle Filipinlerde yaşanan facia için 65 ton yardım gönderdik. Orda gerekli yardım çalışmasını başlattık.

Düzce depreminin 14. yıldönümünde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Arkadaşımız Savaş Ay hakkın rahmetine yürüdü. Biz katılamazsak da en üst düzeyde arkadaşlarımız orada bulundular. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.

Yarın Muharrem ayınınn 10. günü. Çok önemli hadiselerin olduğu bugün sadece Müslümanlıkta değil Hristiyanlık ve Musevilikte de önemli.

Peygmaber efendimizin torunu Hz. Hüseyin şehit edilmişti. Hz. Peygamber Muharrem ayında tutulan orucun ramazan ayından sonra en öenmli oruç olduğunu beyann etmişlerdi.

Dün çok özel bir iftarda bir araya geldik. Mezhepler arasında sadece fikirlerin ayrı olmasını diledik. Kerbela'da yaşanan acı olayı kardeşler arasında bir ayrışma olarak görmek ne kadar kötü.

Birisi çıkıyor üstüne bomba koyuyor ve camii patlatıyor. Bunun İslamla alakası yoktur. Kerbela'dan dersler çıkarılmak gerekirken şimdi çağın Yezidleri çağıon Hüseyinlerini katlediyor.

Irak ve suriye'de yaşananlar Yezid'in iktidar hırsıdır. Bugün de aynı tablıo var. Hz. Hüseyin efendimiz haşa şii ve sünni değil. Hz. Peygamber'in torunu. Bugün Irak'ta, Yemen'de katledilenler Hz. Hüseyin, katledenler Yezid'tir.

Değerli kardeşlerim bizim aramıza başka birileri sızmazsa aramızda hiçbir mesele kalmayacak. Ortak değerlerle farklılılıklara baktığımzda ortak değerlerin ne kadar .ok oldupğunu göreceksiniz.

Bu topraklardan Mevlana'yı öıartın nasıl bir şey kalmazsa Hacı Bektaş-ı Veli için de aynı şeydir.

1071'den beri biz buraları beraber inşaa ettik. Bazı vekillerin, özellikle terör örgütlerinin kışkırtmalarıyla aramız bozulamaz. Biz rube ru yani yüz yüze konuşacağız. Biz aracılara gerek duymaycağız.

Güvenin ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu görmek için Emlak Konut'un halka arz edilmesine bakın. 2013'teki en büyük halka arz işlemi oldu. Yarın Emlak Konut'a 3.3 milyar nakit girdisi gelecek.

Avrupa'daki en büyük 3. halka arz oldu. Bu Türkiye'nin ne kadar büyük bir gücü olduğunun bir kanıtıdır. Bir zamanlar zarar eden kurumlar şu an dünyanın en büyük kurumları.

TDV kurban