Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2411.77
BIST 100
10267.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Erdoğan gençlere taş çıkardı!

25 Eylül 2023 11:17:55
Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Başkan Erdoğan'ın son basketbol performansını içeren yeni bir video paylaştı.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son basketbol performansını içeren bir video paylaştı. Videoda, Birleşmiş Milletler (BM) toplantıları nedeniyle ABD ziyareti sonrası yurda dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve farklı günlerde oynanan basketbol maçlarına ait görüntüler bulunuyor.

Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kondisyon bisikletinde ısınma hareketleri ile başlayan görüntüler yer alıyor. Ardından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oynanan maçlarda Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eski bakanlar Mevlüt Çavuşoğlu, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mustafa Varank, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan Vekili Ömer Onan'ın yer aldığı görüntüler izleniyor.

Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri ve eski milli basketbolcu Ömer Onan'ı motive ettiği anlar ve oyuncular arasındaki renkli diyaloglar da yer alıyor. Örneğin, Erdoğan'ın Onan'a yaptığı bir faul sonrası "Haydi Ömer, yap sayını" demesi ve Alpay Özalan'ın "Tereyağından kıl çeker gibi aldım" cevabı bu diyaloglardan bazılarıdır.

Başka bir görüntüde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya'ya bir faul sorusu yönlendiriyor ve Yerlikaya'nın cevabı yer alıyor.

Bu video, sporun birleştirici gücünü ve kamusal figürlerin sporla iç içe olmasını vurgulayan bir içeriğe sahiptir.