Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2440.72
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

02 Mart 2024 15:44:48
Antalya'da düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalfetin kirli ittifakını eleştirdi. Erdoğan: "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi, ittifak yaptı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 80 bin kişinin katılımcı olduğu Antalya’da düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sevgili Antalyalılar, kıymetli hanımefendiler, değerli gençler, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla hürmetle muhabbetle selamlıyorum.

Verilen rakam şu, 80 bin. On binler Antalya'da bugün bizlerle beraber. 31 Mart'a hazır mıyız? Yeniden Antalya diyor muyuz?

Antalya Diplomasi Forumu

Antalya turizmiyle, tarımıyla, insanıyla ülkemize değer katıyor, huzur veriyor. Antalya Diplomasi Forumu'nu izlediniz değil mi? Antalya artık dünyanın birleştiği bir yer. Diplomasi Forumu gibi organizasyonlar marka değerinin artırıyor. Her meselede Antalya'nın yanında yer almaya devam edeceğiz.

Seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemleridir. Biz zaten yıllardır hesap verdik. Hesaptan kaçanlara 31 Mart'ta hesap sormaya hazır mıyız? Gümbür gümbür 31 Mart'a hazırlanıyor muyuz?

CHP DEM ile demlendi ittifak yaptı

CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi, ittifak yaptı. CHP Genel Başkanı çıkıp utanmadan 'DEM'le ittifakımız yok' diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar. Aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar.

Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkacağız

Bugünkü sıkıntıları biz çözeceğiz. Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkacağız. Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Kesintisiz büyüme iklimiyle istihdam, ihracat, turizmde her yıl yeni rekorlar kırıyoruz.

Bugünkü sıkıntıları biz çözeceğiz. Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkacağız. Antalya'daki orman yangınlarının ardından yaraları biz sardık.

Antalya'ya yatırım

Son 21 yılda Antalya'ya 304 milyar lira tutarında yatırım yaptık. CHP'nin burada bir yatırımı var mı, yok. Şehrimizde üniversite sayısını 5'e yükselttik. 116 adet spor tesisi inşa ettik. 66 sağlık tesisi yaptık. TOKİ vasıtasıyla 5 bin 570 konutun yapımını tamamladık. 26 bin 15 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik.