Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.59
Gram Altın
2384.89
BIST 100
10192.64
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Fatma Şahin'den gazetemize anlamlı ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, Milat Gazetesi Bölge Koordinatörü Mehmet Güngördü'yü ziyaret ederek, darbe girişimine karşı aldıkları tutumdan ve yaptıkları haberlerden dolayı tüm Milat gazetesi ailesine teşekkür etti.
Başkan Fatma Şahin'den gazetemize anlamlı ziyaret
06 Ağustos 2016 10:36:00
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, Milat Gazetesi Bölge Koordinatörü Mehmet Güngördü'yü ziyaret ederek, darbe girişimine karşı aldıkları tutumdan ve yaptıkları haberlerden dolayı tüm Milat gazetesi ailesine teşekkür etti.

YUSUF KAYA GAZİANTEP

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Başkan yardımcıları Latif Karadağ ve Fikret Murat Tural Basın daire başkanı Fatih Ermeydan ve Basın yayın müdürü Hüseyin Akay, Milat Gazetesi bölge koordinatörü Mehmet Güngördü'yü ziyaret ettiler. 15 Temmuz'dan bu yana, darbe girişimine karşı aldıkları tutumdan ve yaptıkları haberlerden dolayı Milat Gazetesi ailesine teşekkür eden Fatma Şahin, darbe girişimine ve gündemdeki diğer konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

BİRİLERİNE BAĞLIYSANIZ ONUN DEDĞİNİ YAPMAK ZORUNDASINIZ

Şahin; Kişiler makama geldiği zaman birilerinin güdümüyle geldiyse ipi birilerinin elindeyse o mevcut aldığı yaşama yani yaşam tarzını birilerine borçlu ise hep ona o borcu ödeme ihtiyacı hissederek gidiyor. Biz Allah(c.c.) izniyle geldiğimiz her noktaya alınterimizle emeğimizle gayretimizle ve çabamızla geldik. Bu bakımdan hepimiz özgürüz. Kimse bize bir haksızlık yaparak birinin yerine birini koyarak bir yere getirmedi. Dolayısı ile bu bizi çok özgür kılıyor, ama karşı taraf tam güdümlü mevcut olan bütün yaşam şeklini tarzını iş hayatını ve pozisyonunu bu mevcut servis yapının planlanmasına borçludur. O şunu düşünüyor "onlar bu sistemi bana hazırlamasaydı ben bu pozisyonda ve bu şekilde olmayacaktım."

Aslında bir canlı bombanın alt yapısı bunlarla hazırlanıyor, bir canlı bomba nasıl pimini çekerken bir hazırlık safhası geçirerek onu canlı bomba yapıyorsa bunlarında gelip dönüp devlet haline gelip, devletin tankıyla, tüfeğiyle ve kendi F16 sını millete çevirmesini sağlayan zihniyetin temel alt yapısında büyük bağlanmışlık ve aidat duygusu var, ve onlara karşı bu bir akıl kiralanması ve akıl tutulmasına dönüşüyor. Kendinde özgür düşünce aklı kalmıyor, bir birey olarak düşünme ve doğruyu yanlıştan ayırt etme gücü kalmıyor. Bir insan canlı bomba olarak nasıl kendi canına kıyabiliyor ? Neticede teröristin biri canlı bomba olarak karşımıza çıkıyor diyeride F16 kullanarak karşımıza çıkıyor.

Sırf 15 Temmuz'u planlayarak yapılan büyük bir planın parçaları var ve hepsi puzzlenin parçaları bir araya geldiği zaman aslında oyunun ve tuzağın ne kadar derin ve büyük olduğunu çok daha net görmemize neden olduğu ve bu yüce milleti yüce Mevla dualarla ve ilahi bir güçle korudu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın pilotunu gördüm, tüylerimiz ürperdi anlık saniyelik bir pozisyonda onların amacına ulaşabilecekleri bir pozisyon vardı ama sayın Cumhurbaşkanımızın cevabı da beni çok derinden etkiledi. Dolayısıyla biz bu inanç ile bu azim ve kararlılık ile bu süreci takip edeceğiz.

ANINDA MÜDAHALE ETTİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tugay komutanının niyetinin kötü olduğunu anlayınca hemen müdahale ettik dedi. Şahin;En iyi çalıştığını ve en çok yardımcı olduğunu düşündüğüm bir çalışma arkadaşımın şehrimizin güvenliğini teslim ettiğimiz kişinin bir

vatan haini olduğunu darbenin göbeğinde olan biri olduğu anlamak hakikaten çok kolay değil,çok zorluğunu yaşadık. Ama baktık ki hakikaten sistemin içine dahil olmuyor ve müdahale etmiyor ve zaman kazanmaya çalışıyor, hemen bütün gücümüz ile herkesin bir gücü var benimde belediye gücüm; insan gücü ve makine gücüdür. Ben bütün gücümle bunun niyetinin ne kadar yanlış ve ne kadar bu sistemin içinde olmadığını anlar anlamaz Sayın Valimizin başkanlığının koordinasyonluğunda Belediye ekibi olarak tugayın önünü iş makinalarıyla kapattık. Başkan yardımcılarımız, genel Sekreterimiz ve yardımcıları ve belediyedeki en büyük makamdan en küçük makama kadar herkesin temizlikçisinden tutunda çaycısına kadar bir seferberlik ilan ettik ve çok hızlı hızlı yöneterek müdahalede bulunduğu bir süreç yaşadık. Bu bakımdan ben bütün arkadaşlarıma bu gayretlerinden dolayı 2 milyonun hakkını korumada gösterdikleri feraset ve cesaretten dolayı burada teşekkür ediyorum.

MİLLET GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Darbe hesabı yapanlar Milli İradenin gücünü gördü. Aslında darbe hesabı yapanlar Milletin yüreğini hesaplayamadılar, milletin cesaretini hesaplayamadılar. Dünyanın en büyük ordularına karşı kanla kazanılmış bir toprak var. Aynı şekilde bu toprağı koruma gücünü muhafaza ettiğini gördük. Bence bu bakımdan darbe planlayanların büyük bir ders aldığı bir gece yaşandı.

GAZİANTEP TEK VÜCUT OLDU

Darbe girişimine karşı sergiledikleri milli duruştan dolayı Milat Gazetesine teşekkür eden Şahin, milli irade ruhuna sahip çıkan, 15 Temmuz akşamı, büyük bir sınav verildiğini vurgulayarak, "Bu sınavda Gaziantep olarak tek vücut olduk. 15 Temmuz'dan bu yana halkımız demokrasisine sahip çıktı. Meydanlara akın akın geliyorlar. Çoluğuyla, çocuğuyla, genci ve yaşlısıyla herkes meydanda ve herkeste büyük bir coşku var. İkinci bir kurtuluş mücadelesi ikinci bir 25 Aralık yaşandı.15 Temmuz ile yüzyıl önce yaşanan 25 Aralığın hiçbir farkı yok. O yüzden de altın harfler ile yazılacak bir gece yaşandı. Her gecenin bir sabahı var, her zorun bir kolayı var, her şerde bir hayır vardır.