Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bay Kemal'in dostları birbirine girdi!

15 Haziran 2023 08:36:26
CHP'li Merdan Yanardağ, Fatih Portakal'ı hedef aldı. Yanardağ yaptığı açıklamada Portakal'a seslenerek "Benim hakkımda konuşurken ağzını çalkala. Terbiyeli ol" ifadelerini kullandı.

CHP tarafından fonlanan Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Fatih Portakal'a sert şekilde tepki gösterdi.

"Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiriler CHP'yi imha etmeye yöneldi." diyen Yanardağ, Portakal'ı hedef alarak, "Konforlu yerlerden konuşup ahkam kesmeye kalkmayın bizleri kastediyorsanız da ağzınızı çalkalayın." dedi.

Bay Kemal kendi medyasını hedef almıştı

Seçimleri kaybetmesinin ardından tam 12 gün sonra fondaş Sözcü TV'ye konuk olan Kılıçdaroğlu "Beklediğimizi alamadık. Yani kazanamadık. Arkasından elbet ki eleştiri gelecekti. Tamamını saygıyla karşılıyorum. Ama kalemi eline alıp da ön yargıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir. Kalemini satmayan, onurlu gazetecilik yapan haklı eleştirilerini her zaman yazan bütün gazetecilere saygım vardır. Ama kalemini satan ve onurlu davranmayan bir anlamda kendisini yargıç yerine koyan gazetecinin gazeteciliğini sorgulama da benim görevimdir." ifadelerini kullanarak kendi medyasını hedef aldı..

Portakal tepki göstermişti

Portakal geride kalan gün Kılıçdaroğlu'nun 'kalemini satan gazeteciler' sözlerine tepki göstermiş ve "Ya kendisini eleştiren gazetecilere öfkesi ve kızgınlığı hat safhada 'Siz öyle derseniz ben de böyle derim' kafasında. Yani öfkesini kontrol edemiyor. Boş bir cümle." ifadelerini kullanmıştı.