Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2503.35
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

BBP Genel Başkanı Destici, Aksaray'da konuştu

BBP lideri Destici, Aksaray'daki programında, ilk olarak Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nu ziyaret etti.
BBP Genel Başkanı Destici, Aksaray'da konuştu
08 May 2024 20:33:06
BBP lideri Destici, Aksaray'daki programında, ilk olarak Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nu ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Terörist İsrail, mazlum ve masum Filistinlilere aylardır katliam yapıyor. İsrail, Filistin'de bir soykırım gerçekleştiriyor. İsrail'in yaptıklarını lanetliyoruz, Allah kahretsin." dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Evren Dinçer'e ziyarette bulunan Destici, son olarak Demirci Beldesi Belediye Başkanı Ramazan Bozlak ile bir araya geldi.

Burada düzenlenen Açık Hava Toplantısı'nda konuşan Destici, BBP olarak devletin varlığı, birliği, bütünlüğü, istiklali ve istikbalini her şeyin üzerinde tuttuklarını söyledi.

BBP olarak bunlar için siyaset yaptıklarını anlatan Destici, şöyle devam etti:

"Devletleri var olmayan milletler, yaşama hakkı bulamıyor. Ülkesinin bütünlüğünü koruyamayanlar, evlerini de koruyamıyorlar. Milletinin birliğini muhafaza edemeyenler kendi ülkelerinde yaşam hakkını kaybediyor, ülkelerini terk ederek mülteci ve sığınmacı konumuna düşüyorlar. Düşman devletlerin bombaları altında hayatlarını kaybediyorlar. Çocukları ve kadınları ölüyor. Allah bizleri bu gibi durumlardan muhafaza etsin. Onun için birliğimizi, kardeşliğimizi ve dirliğimizi her şeyin üzerinde tutacağız. Bakın işte terörist İsrail, mazlum ve masum Filistinlilere aylardır katliam yapıyor. İsrail, Filistin'de bir soykırım gerçekleştiriyor. İsrail'in yaptıklarını lanetliyoruz, Allah kahretsin. Bütün zalimleri Allah kahretsin. Masum kadınların ve çocukların Allah yardımcısı olsun, onları muhafaza etsin."

Türk Milleti'nin de Kurtuluş Savaşı döneminde hatta haçlı saldırıları dönemlerinde kıyımlara ve kırımlara maruz kaldığını ifade eden Destici, "O günleri tekrar yaşamak istemiyorsak bir, beraber, iri, diri ve büyük Türkiye olacağız. Belediye seçimlerinde partimizi ve adayımızı tercih ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Siz bize güvendiniz ve belediyeyi emanet ettiniz. Bu güveninizi boşa çıkarmayacağız. İnşallah Demirci'ye gerekli yatırımları getireceğiz." diye konuştu.

Program yemek ikramıyla son buldu.

Politika Haberleri

Politika haberleri, dünya genelinde siyasi olayları, devlet yönetimiyle ilgili gelişmeleri ve hükümetin politikalarını ele alan haber türüdür. Bu tür haberler, bir ülkenin iç ve dış politikasıyla ilgili önemli olayları, hükümet kararlarını, politika değişikliklerini, seçimleri, siyasi liderlerin faaliyetlerini ve uluslararası ilişkileri kapsar. Politika haberleri, toplumun politik süreçler hakkında bilgilendirilmesini sağlayarak demokrasinin işleyişine katkıda bulunur. Politika haberleri, kamuoyunun bilinçlenmesine, hükümet kararlarının hesap verilebilirliğine ve toplumsal değişimlere katkıda bulunur. Bu haberler, insanların politika kararlarına etki etmelerini sağlar ve demokratik süreçlerin işleyişini destekler.

En Güncel Politika Haberleri

Bir ülkenin hükümeti tarafından alınan önemli kararlar ve politika değişiklikleri politika haberleri arasında önemli bir yere sahiptir. Vergi politikaları, sağlık hizmetleri reformları, çevre politikaları ve benzeri konular bu kategoride yer alır. Ülkelerin liderleri, politika haberlerinin merkezin konumundadır. Başkanlar, başbakanlar, milletvekilleri ve diğer siyasi figürlerin faaliyetleri, konuşmaları ve etkinlikleri bu haberlerin ana konularını oluşturur. Politika haberleri, yerel, ulusal ve uluslararası seçimler sırasında yoğunlaşır. Seçim sonuçları, adayların kampanyaları, seçmen davranışı ve oy sayımı süreçleri bu haber türünün önemli bir parçasıdır. Yine ülkeler arasındaki diplomatik ilişkiler, uluslararası anlaşmalar ve çatışmalar politika haberlerinin bir diğer temel bileşenidir. Bir ülkenin diğer ülkelerle olan ilişkileri, dış politika kararları ve uluslararası organizasyonlarla olan işbirliği politika haberlerinin bir parçası durumundadır. Ayrıca politika haberleri, toplumsal konuları ele alabilir. Örneğin, ırk ilişkileri, göç politikaları, çevre koruma ve cinsiyet eşitliği gibi konular politika haberlerinin bir parçasıdır.

En Çarpıcı Politika Haberleri Milat'ta!

Politika haberlerinin okuyucuya aktarılmasındaki en önemli etkenlerden biri haberin doğruluğudur. Doğru ve güncel politika haberleri için Milat Gazetesi'ni ziyaret edebilir, en sıcak ve en yeni politika haberlerine Milatgazetesi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

TDV kurban