Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.64
Gram Altın
2430.03
BIST 100
9987.23
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

BBP Genel Başkanı Destici: Ha Demirtaş, Ha Kılıçdaroğlu

24 Mart 2023 12:00:00
HDP'nin Millet ittifakıyla yakınlaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan ​BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kemal Kılıçdaroğlu şu anda ne denirse evet diyor. HDP, Kılıçdaroğlu'nu uygun bir aday olarak görüyor. Siyasi bölücülük terörden daha tehlikelidir. Ha Demirtaş dediler ha Kılıçdaroğlu dediler." dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasını eleştiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'nin terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu bir kez daha hatırlattı.

HPP'yi Kandil'in yönettiğini söyleyen Destici, şu açıklamalarda bulundu:

"HDP'ye baktığımızda, HDP bugün Türkiye'nin varlığına kasteden, birliğine kasteden PKK terör örgütünün siyasi şubesi. Yada siyasi uzantısı olduğu noktasında hiçbir itirazda bulunmuyor. PKK'yı destekliyor, PKK'nın eylemlerini destekliyor. Pervin Buldan ne söylüyorsa Duran Kalkan onu söylüyor.

'Ha Demirtaş dediler ha Kılıçdaroğlu'

Kemal Kılıçdaroğlu şu anda ne denirse evet diyor. HDP, Kılıçdaroğlu'nu uygun bir aday olarak görüyor. Siyasi bölücülük terörden daha tehlikelidir. Ha Demirtaş dediler ha Kılıçdaroğlu dediler. Söylemlerine baktığınız zamanda farklı bir durum görmüyorsunuz."